Luado Anbefaler – proff-fikser Niklas

Møt Niklas, en imøtekommende, positiv og pålitelig kar fra Sverige. Han er den femte fikseren på Luado som mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler» i 2020. Gratulerer så mye fra oss i Luado-teamet. Det er vel fortjent!
Les Mer

Luado Anbefaler – superfikseren Cato

Møt Cato, en omtenksom og effektiv kar fra Ringsaker. Han er også den fjerde fikseren på Luado som mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler» i 2020. Gratulerer så mye fra oss i Luado-teamet. Det er vel fortjent!
Les Mer

Luado Anbefaler – Handyman Misak (45)

Møt Misak. Han er en av våre flinke Luado-fiksere som får utmerkelsen «Luado Anbefaler» for sommeren 2019, gratulerer så mye – det er vel fortjent!
Les Mer

Siri er en av mange som kan hjelpe deg med vindusvasken

Har du lyst til å bruke tid på andre ting enn vindusvasken denne våren? Ikke noe problem, en av våre nye Luado-fiksere Siri (28) hjelper deg gjerne med årets vindusvask og resten av vårrengjøringen i hus og hage.
Les Mer

NYHET! Snart kommer Luado for proffene

Luado har på kort tid etablert seg som en enkel, effektiv og ansvarlig plattform for småjobber i Oslo og Bærum. Nå utvider vi tilbudet til å også gjelde proffe håndverkere, rengjørere, gartnere m.m. Lyst til å bli med?
Les Mer

Daniel ble månedens Luado-fikser!

Daniel (30) har jobbet siden han var 12 år, og har på den tiden vært innom mange ulike yrker og fått mye praktisk erfaring. Det har kommet godt med på Daniels mange ulike småjobber, hvor han har fått utelukkende gode tilbakemeldinger fra kjøpere.
Les Mer

Marius (42) ble «Månedens Luado-fikser»

Marius er en behjelpelig kar med mange år med mye praktisk erfaring i bakhånd. Han har hatt fokus på god service, og imponerer med godt utførte jobber og strålende tilbakemeldinger. Dette er noen av grunnene til at han har blitt kåret til månedens fikser i august!
Les Mer

Natalia ble Luados sommer-fikser!

Natalia er en ung og sporty jente med mange utførte jobber på Luado. Hun har hatt fokus på god kommunikasjon og har fått utelukkende gode tilbakemeldinger fra kjøpere. Dette er noen av grunnene til at hun har blitt kåret til månedens fikser i både juni og juli!
Les Mer

Tjen penger på varebilen din

Luado hjelper deg med pakking og flytting
Vi opplever stor etterspørsel fra boligeiere i Oslo og Bærum, som trenger hjelp med bortkjøring av avfall, transport og flyttehjelp. Har du litt ledig tid og disponerer egen varebil eller bil + tilhenger – da vil vi ha deg som Luado-fikser. Tjen litt ekstra som privatperson på å hjelpe andre […]
Les Mer

Får jobberfaring gjennom Luado

Bli kjent med Luado-fikser Felix
Felix er en ung, positiv og engasjert Luado-fikser bosatt på Blommenholm. Han er ikke redd for å ta i et tak og er klar for å fikse flere småjobber. Bli bedre kjent med Felix her.
Les Mer

Luado søker fiksere med varebil

Luado søker fiksere med varebil
Vi opplever stor etterspørsel fra boligeiere i Oslo og Bærum, som trenger hjelp med bortkjøring av avfall, transport og flyttehjelp. Disponerer du egen varebil eller bil+tilhenger – da vil vi ha deg som Luado-fikser. Tjen litt ekstra på å hjelpe andre i ditt nabolag.
Les Mer

Asfalt, street workout og Luado-fikser

Luado-fikser Kittil Ursin
Kittil Ursin er glad i varierte arbeidsoppgaver samtidig som at han blir motivert av å selv velge når han har mulighet til å jobbe. Kittil legger asfalt til daglig og er klar for å hjelpe deg med småjobber på Luado i helgene. Bli litt bedre kjent med Kittil her.
Les Mer

Luado søker flere nevenyttige fiksere

bli-luado-fikerser-na
På vegne av travle folk med hus som trenger vedlikehold, biler som må vaskes og plener som bør klippes, søker vi flere nevenyttige Luado-fiksere. Luado er en helt ny tjeneste som effektivt kobler deg som vil tjene litt ekstra på småjobber med kjøpere i nabolaget. Er du god på å male, […]
Les Mer