Luado Anbefaler privat-fikser Ana

Møt Ana fra Oslo. Hun er årets siste fikser som mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler 2019». Gratulerer så mye fra oss i Luado-teamet- Det er vel fortjenent!

I Luado er vi opptatt av å gi folk mulighet for ekstrainntekt under ansvarlige forhold. Fiksere som utfører jobber på Luado er folk flest. Folk som av ulike årsaker har ekstra tid og ferdigheter, og ønske å tjene litt ekstra i hverdagen. I våre «Luado Anbefaler» artikler setter vi fokus på de fikserne som utmerker seg spesielt.

Alle «Luado Anbefaler» fiksere mottar et gavekort på 500 kroner fra vår samarbeidspartner IKEA.


Ana er en ung dame som flyttet til Norge for 3 år siden og jobber heltid som helsefagarbeider. Hun har jobbet mye med vasking og rengjøring tidligere og trives godt med det. Hun har godt humør og et ønske om å få mest mulig ut av dagen. Hun har flere faste kunder og gode tilbakemeldinger fra våre kjøpere.

Dette er noen av grunnene til at hun nå mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler» for desember 2019 i sterk konkurranse med flere andre fiksere på Luado.

Kjøpere på Luado omtaler henne blant annet som effektiv og lett å kommunisere med.


Nedenfor kan du bli litt bedre kjent med Ana…


FAKTA:
  • Navn: Ana
  • Bosted: Oslo
  • Medlem siden: November 2019
  • Utfører: Husarbeid
  • Type fikser: Privatperson
  • Oppdrag utført: 10
  • Snitt kundetilfredshet: 5.0/5.0

Ana er tilgjengelig for oppdrag i Oslo. Hun har mye erfaring med rengjøring og annet husarbeid fra tidligere småjobber hos privatpersoner.


HVA FØRTE DEG TIL LUADO?

Jeg fant egentlig Luado fordi jeg trengte hjelp med å henge opp noe, og da la jeg merke til at jeg faktisk også kunne tilby hjelp med rengjøring. Jeg tenkte det var perfekt siden det var det jeg hadde drevet med før, så jeg registrerte meg som fikser med en gang, forteller Ana.

– Jeg synes det er en fin mulighet til å bli kjent med folk og byen jeg bor i.


HVA LIKER DU MED Å TA SMÅJOBBER?

Jeg jobber 100% til vanlig, men jeg synes det kan bli litt monotont, så dette gir meg litt ekstra gnist i hverdagen. Jeg har mulighet en til å velge når jeg selv til ta oppdrag, så det gir meg en ekstra fleksibilitet, forteller Ana.

– Det gir meg en ekstra ansvarsfølelse og jeg føler meg selvstendig!


HVA ER DITT HOVEDFOKUS PÅ JOBBER?

Det å være nøyaktig og effektiv er veldig viktig, og man må finne en balanse der. Men det jeg også har lært opp gjennom årene som kanskje er enda viktigere er kommunikasjon. Jeg opplever ofte at de som bestiller forventer ting som ikke er mulig, og det er derfor viktig å prate sammen, smiler Ana.

– Det er viktig med god kommunikasjon og forventningsstyring, så vi er enige om hvor lang tid det skal ta og hva resultatet skal være. Da unngår man misforståelser.


RENGJØRING ★★★★★

Dyktig, effektiv og lett å kommunisere med:) Anbefales!

Anders (OSLO)


HVA LIKER DU MED LUADO?

Det er mye bra, men det beste er at når jeg får et oppdrag er alt så detaljert og informasjon om jobben er allerede satt. Det er ikke så mye jeg trenger å avklare og avtale.

– Det er også deilig at prisen allerede er satt, så men ikke må forhandle om det.


HAR DU LÆRT NOE NYTT PÅ OPPDRAGENE GJENNOM LUADO?

– Vær fleksible og finn tid til kundene, bare prøv å la det gå så lett som mulig!


HVORDAN HAR LUADO PÅVIRKET DIN HVERDAG?

Jeg trengte en hverdag hvor det skjedde litt mer, noe nytt, og å få mer ansvarsfølelse, forteller Ana.

– Jeg ville også ha det litt mer gøy, og det føler jeg at jeg har fått den siste tiden!


ØNSKER DU HJELP FRA ANA?

Ana er tilgjengelig for oppdrag i Oslo, og tilbyr sin hjelp innen kategorien rengjøring.

BESTILL HJELP FRA ANA