Det er så deilig å slippe å tenke på husvasken

I en hektisk hverdag opplever mange av oss at tiden ikke strekker til. Flere har derfor valgt å unne seg en vaskehjelp. Men for mange blir det rett og slett for dyrt og for lite fleksibelt å få hjelp så ofte som man egentlig ønsker seg. Dette har småjobb-tjenesten Luado, […]
Les Mer

En lykkelig slutt for skandale-monteringen

«Kan noen plis ta kommoden min?:(» Dette var tittelen på Finn-annonsen som fikk internett til å koke i helgen. Heldigvis visste Luado-fikser Knut Ronny hva som måtte til.
Les Mer

Luado og IKEA inngår samarbeid

PRESSEMELDING (Oslo, 29. mai 2019) Gode nyheter til deg som hverken har tid eller ferdigheter til å montere IKEA-møbler selv.
Les Mer

Dette kan en Luado-fikser hjelpe deg med

Luado fikset vindusvasken
Luado-fikserne kan hjelpe deg med den alt for lange to-do lista. Alt av praktiske oppgaver i hus og hage som ikke krever faglært arbeidskraft. Fra å male en vegg, til å rydde garasjen og få avfallet kjørt bort og å montere opp den nye IKEA-kommode.
Les Mer

Nå kan du bli medeier i Luado

Snart kan du bli medeier i Luado
Vår crowdfunding-kampanje er nå avsluttet! Tusen takk til alle våre 183 nye aksjonærer som har vist oss tillit. Nå har vi de beste forutsetningene for videre vekst. Vi gleder oss til fortsettelsen 🚀
Les Mer

Vant drømmelekehuset: – Fantastisk flott!

Med noen enkle grep fra Bauhaus, Luado og Ella på stell, ble et hvitt og enkelt lekehus forvandlet til et fargerikt rom, med åpen kjøkkenløsning og regnbue i sky-himmelen. Responsen var klar, to strålende fornøyde barn som gikk rett inn i rollen med «åpen café».
Les Mer

NYHET! Nå er Luado-appen her

NYHET! Nå er Luado-appen her
Med vår nye Luado-app blir det nå enda enklere å få en hjelpende hånd med småjobbene, eller tilby sine tjenester som fikser. Last ned Luado-appen i App Store eller Google Play i dag!
Les Mer

Slik blir du best på hagefest!

Mai er den store festmåneden. Men er hagen og uteplassen din klar for en skikkelig hagefest? Med fri og helligdager på rekke og rad, er mai måneden en ypperlig anledning til å arrangere årets første hagefest, enten det er i anledning 17. mai, konfirmasjon eller rett og slett bare for […]
Les Mer

Heller male påskeegg enn å male vegg?

I en hektisk hverdag er det ikke alltid overskudd til all slags småprosjekter, og med noen ekstra fridager er det lett å tenke på alle de irriterende småtingene som har blitt liggende siden jul.
Les Mer

Uber for småjobber

Uber for småjobber
(Faksimile fra Finansavisen 20.01.2018) I lørdagens utgave av Finansavisen var vi så heldige å få hele 2 sider til å fortelle vår historie. Les mer om hvorfor vi startet Luado, hva vi er opptatt av, og hva vi tror om fremtiden.
Les Mer

Slik gjør du stua til et drømmerom – på én helg

Få drømmestuen på en helg
Vi er nå i den kaldeste tiden av året og mange tilbringer mer tid inne enn ellers. Drømmer du om å komme hjem til en varm og hjemmekoselig stue? Er du lei de hvite og grå veggene som har stirret kaldt og minimalistisk på deg siden midten av 2000-tallet? Da […]
Les Mer

Luado hjelper deg med bilvasken

Høsten nærmer seg med stormskritt og det er igjen tid for å gi bilen litt ekstra oppmerksomhet. Enda en oppgave tenker du kanskje? La en Luado-fikser gjøre jobben for deg i år så kan du nyte sommeren litt til.
Les Mer

En ansvarlig vei inn i arbeidslivet

Luado, faksimilie Klassekampen
Faksimile fra Klassekampen 2. august 2017. I dagens utgave av Klassekampen har vi delt våre tanker rundt småjobber som en ansvarlig vei inn i arbeidslivet i en kort versjon. Hele kronikken kan leses nedenfor.  Del gjerne dine tanker i en viktig debatt om digitalisering og arbeidsliv.
Les Mer