Boligtjenesten Luado og Jernia vil gjøre det enklere å lykkes hjemme.

PRESSEMELDING (Oslo/Vinterbro, 8. april 2019)

For å lykkes på hjemmebane kreves ikke bare godt utstyr. Når Luado og Jernia nå inngår et strategisk samarbeid er målet å hjelpe enda flere boligeiere med å hverdagsimponere.


– Gjennom samarbeidet med Luado gjør vi det enklere enn noen gang å imponere litt ekstra i hverdagen for våre kunder. Med en verdikupong kjøpt direkte hos Jernia kan våre kunder nå enkelt leie inn hjelp fra flinke folk i Luado-appen til hverdagsprosjektene de ikke kan, orker eller har tid til å fikse selv, sier administrerende direktør i Jernia, Espen Karlsen.

– Gjennom samarbeidet med Luado gjør vi det enklere enn noen gang å imponere litt ekstra i hverdagen for våre kunder.


Luado er en online tjeneste/app der boligeiere som trenger hjelp med to-do listen, enkelt kan finne og bestille hjelp til fast timepris, inkludert forsikring og innenfor skatteregler. Siden oppstarten i 2017 har tjenesten rukket å bli svært populær blant boligeiere i Oslo og Bærum. Gjennom samarbeidet med Jernia ser vi at vi kan nå ut til mange flere.


– Dette er et strategisk viktig og ikke minst spennende samarbeid for oss i Luado. Avtalen tilfører oss en unik distribusjonskraft gjennom ”hylleplass” i Jernias 139 fysiske butikker og ikke minst nettbutikken, og vi ser at det er en god match mellom selskapene på mange områder, sier Jarle Naustvik, med-gründer og daglig leder i Luado.

– Avtalen tilfører oss en unik distribusjonskraft gjennom ”hylleplass” i Jernias 139 fysiske butikker og ikke minst nettbutikken, og vi ser at det er en god match mellom selskapene.


Allerede i løpet av mars vil kunder kunne kjøpe verdikupong fra Luado i Jernias butikker i Oslo og Bærum. Verdikupongen kan benyttes som betaling for hjelp med montering av grillen, ryddehjelp i hagen, rengjøring, kjøre bort skrot, eller kanskje få malt den veggen som ikke ble ferdig i fjor?


– Luado fremstår for oss som den beste tjenesten i markedet, med en svært høy kundetilfredshet, og en teknisk fleksibel og skalerbar løsning i bunn. Vi fant raskt tonen med teamet bak tjenesten og har stor tro på at vi sammen skal levere et enda bedre totalprodukt til våre kunder, avslutter Karlsen i Jernia.

– Luado fremstår for oss som den beste tjenesten i markedet, med en svært høy kundetilfredshet, og en teknisk fleksibel og skalerbar løsning i bunn.


FOR YTTERLIGERE INFORMASJON KONTAKT

Luado AS, CEO Jarle Naustvik på jarle@luado.no / mobil: 957 79 112

Jernia AS, Adm dir Espen Karlsen på espen.karlsen@jernia.no / mobil: 90 53 25 05


FAKTA OM LUADO

Luado er en boligtjeneste hvor boligeiere enkelt, trygt og ansvarlig kan bestille hjelp fra flinke ufaglærte fiksere til små og mellomstore oppgaver i hus og hjem. På Luado.no får du hjelp til å lykkes, når du selv ikke har tid eller ferdigheter.

Enten du trenger hjelp med montering av IKEA-møbler, bortkjøring av hageavfall, bilvask eller plenklipp. Samtidig hjelper vi unge og andre som står utenfor det faste arbeidslivet til ekstra inntekt og verdifull arbeidserfaring.

  • Etablert av gründerne Edvard Eikeland, Jarle Naustvik og digitalbyrået DayTwo våren 2016
  • Selskapet lanserte sin første pilot (MVP) i Oslo og Bærum sommeren 2017 og har siden lansert en rekke forbedringer, bla. egen Luado-app i Juni 2018
  • Selskapet har utviklet en egen realtidsplattform for formidling av småjobber mellom boligeiere og selvstendige utførere
  • Tusenvis av brukere er allerede registrert i tjenesten og tjenesten kan vise til en tilfredshetsscore på hele 4.9/5.0
  • Tjenesten får svært gode tilbakemeldinger fra sentrale aktører som LO og Skatteetaten
  • Luado gjennomførte en svært vellykket crowdfunding-kampanje (emisjon) i 2018 via tjenesten folkeinvest.no
  • Selskapet eies i dag av gründerne selv og 190 eksterne investorer (profesjonelle investorer, brukere av tjenesten og ”folk flest”)
  • Planlegger nå utvidelse med ufaglært- og faglært arbeidskraft samt ekspansjon til nye byområder og markeder i 2019


FAKTA OM JERNIA

Jernia har 139 fysiske butikker i store deler av Norge + nettbutikken Jernia.no. Hos Jernia finner du det du trenger for å hverdagsimponere; enten om du skal lage noe på kjøkkenet, få det finere og ryddig, pusse opp, ordne ute i hagen eller andre småprosjekter.