Løv is in the air

Sommeren er dessverre over for i år. Bladene gulner og faller ned, hageblomstene begynner å fryse – og utemøbler, grill og annet sommerutstyr må rengjøres og ryddes bort.
Les Mer

ASGEIR FIKK MONTERT YALE DOORMAN PÅ 1-2-3

Yale Doorman sine digitale dørlåser har blitt et populært produkt på markedet, men selve monteringen kan være en utfordring å gjøre selv. Derfor passet det utmerket for Asgeir at han kunne få hjelp gjennom Luado da han skulle skifte ut låser i to leiligheter.
Les Mer

Slik får du skinnende rene vinduer på 1-2-3

Til tross for så mye positivt med varmere og lengre dager, samt det faktum at vi beveger oss mot sommer, så er det én ting vi alle kvier oss for når vårsolen titter frem etter en lang mørk vinter; skitne vinduer! Ikke bare må vinduene nå vaskes, men de skal […]
Les Mer

Våre 10 beste vårrengjøringstips – Legg vinteren bak deg med hjelp av Luado

Våren nærmer seg med stormskritt. Dagene blir lengre, og vi kan snart høre fuglekvitring på morgenkvisten igjen. De fleste av oss gleder seg til å pakke bort vinterklærne og ullundertøyet, og veldig snart kan vi finne frem både solkremen og speedoen. Men så er spørsmålet; er huset eller leiligheten din […]
Les Mer

Enkle grep for en ny stue – på én helg

Drømmer du om å komme hjem til en varm og hjemmekoselig stue? Er du lei de hvite og grå veggene som har stirret kaldt og minimalistisk på deg siden midten av 2000-tallet? Eller trenger du en farge på veggen som komplimenterer den nye sofaen? Da er du neppe alene.
Les Mer

Nyttige tips når du skal installere nye IKEA-møbler

Her finner du en liten nyttig veiledning til klargjøring, montering og vedlikehold av IKEA-møbler. ⏱ Før du begynner: Ta en titt på den vedlagte brosjyren som følger med i pakningen for å se hvilke trinn du må gjennomføre for å sette sammen, organisere de verktøyene du trenger til ditt nye […]
Les Mer

Hilde fikk hjelp med malejobben

Vi var med da fikseren Martinus var hjemme hos Hilde for å male øvre del av huset hennes. Hun liker rett og slett ikke å stå i stige, og ville derfor få hjelp kun til de høye partiene.
Les Mer

Hagen gror fortere enn vi kan stelle

Da Kari-Anne ringte til lokale gartner-firmaer hadde de ikke kapasitet til å ta inn nye kunder. Heldigvis ble hun tipset av en bekjent til å bestille en hjelpende hånd gjennom Luado.
Les Mer

Vi har fått en ny kollega!

Luado vokser og med det trengte vi å ha med en ny spiller på laget. Siren skal jobbe med innhold og markedsføring, slik at fikserne får enda flere attraktive jobber og kundene får sine jobber gjort enkelt, trygt og riktig.
Les Mer

Det er så deilig å slippe å tenke på husvasken

I en hektisk hverdag opplever mange av oss at tiden ikke strekker til. Flere har derfor valgt å unne seg en vaskehjelp. Men for mange blir det rett og slett for dyrt og for lite fleksibelt å få hjelp så ofte som man egentlig ønsker seg. Dette har småjobb-tjenesten Luado, […]
Les Mer

Noen ganger er det ålreit å få det fikset

🎶 Nå har vi vaska golvet og vi har børi ved, og vi har måka gårdsplassen og vi har fiksa til. Nå sett du deg og hvile og puste ut ei stund og koser deg med førjulstia med hvilepuls i bunn.
Les Mer

Asgeir fikk montert Yale Doorman på 1-2-3

Yale Doormen sine digitale dørlåser har blitt et populært produkt på markedet, men selve monteringen kan være en utfordring å gjøre selv. Derfor passet det utmerket for Asgeir at han kunne få hjelp gjennom Luado da han skulle skifte ut låser i to leiligheter.
Les Mer

Luado Anbefaler – proff-fikser Niklas

Møt Niklas, en imøtekommende, positiv og pålitelig kar fra Sverige. Han er den femte fikseren på Luado som mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler» i 2020. Gratulerer så mye fra oss i Luado-teamet. Det er vel fortjent!
Les Mer

En lykkelig slutt for skandale-monteringen

«Kan noen plis ta kommoden min?:(» Dette var tittelen på Finn-annonsen som fikk internett til å koke i helgen. Heldigvis visste Luado-fikser Knut Ronny hva som måtte til.
Les Mer