Hilde fikk hjelp med malejobben

Vi var med da fikseren Martinus var hjemme hos Hilde for å male øvre del av huset hennes. Hun liker rett og slett ikke å stå i stige, og ville derfor få hjelp kun til de høye partiene.

Hun har brukt Luado tidligere til å legge grus og hun liker at man kan avtale det man vil og betale for kun de timene det tar. Hun sier det ikke går an å finne noen til å få malt to halve vegger gjennom for eksempel malefirmaer.


Tok oppdraget på strak arm

Hilde er tobarnsmor og jobber som assisterende rektor. Hun ville male den nedre halvdelen av rekkehuset sitt selv, men hun ha hjelp til resten.


– Det gikk veldig fint! Han skjønte hva han skal gjøre etter en liten runde instruksjoner, og han var veldig fornøyd med utstyret, og at alt lå klart. Martinus gjorde det jeg ba han om og innenfor tidsrommet.


En kreativ sjel

Martinus driver sitt eget firma som ufaglært håndverker og alt-mulig-mann. Han kom tilbake til Norge etter å ha drevet med dans, musikk og skuespill i Los Angeles og lette etter en jobb hvor han kan kombinere musikken med en annen type jobb. Derfor passer fleksibiliteten med Luado ypperlig for ham.Vanskelig å finne hjelp andre steder

– Det er mer eller mindre umulig å finne noen til å utføre en malejobb som ikke er et helt hus. Ville bare ha halvparten av to vegger. Ikke bare kosta det skjorta hos andre firmaer, men det var innmari vanskelig å planlegge. Rett og slett vanskelig og dyrt. Mye enklere å kontakte en fikser på Luado om hva som trengs og sammen bli enige om varighet på oppdraget, sier Hilde.


Liker å arbeide med hendene

For Martinus var oppdraget med å male ute for Hilde fint.
– Hun var en veldig hyggelig dame og hun bydde på både eplepai, kaffe og brus! Vi timet oppdraget veldig bra fra oppstart til hun kom hjem igjen fra jobb. Da har vi gjort noe riktig i planleggingen, tenker jeg, sier Martinus fornøyd.
Få hjelp på Luado du også

Luado er en plattform som enkelt og effektivt formidler kontakt mellom kunder og fiksere, og som kvalitetssikrer at jobben bli gjennomført trygt, hvitt og forsikret.

→ Du kan enkelt bestille en fikser til utearbeid her, eller melde deg opp til en ekstrajobb som fikser her.Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta gode tilbud og informasjon direkte til din e-post.