– Kunne ikke vært mer fornøyd

Vi var så heldige å få være med da Marianne hadde fikseren Knut-Erik hjemme hos seg for å montere et skap fra JYSK – som er en ny samarbeidspartner med Luado.

For henne står funksjonalitet i møbelet høyt på listen, i tillegg til at hun slipper å bruke tid og krefter på å skru det opp selv.


– Jeg har hatt Knut-Erik på besøk flere ganger, så vi kjenner hverandre litt allerede, sier Marianne.


Løser frustrasjon og skaper glede

For Marianne, som akkurat har flyttet inn i nytt hus, er det en selvfølge å få en hjelpende hånd med møblene.

Hun har flyttet fra Bergen til Drammen for å være nærmere sine voksne døtre som med tiden alle har endt opp i nærområdet.


– Montering er en undervurdert del av et møbelkjøp og det er så typisk norsk å tenke at man klarer det selv. Det som er realiteten er at folk flest ikke har denne spesialkompetansen – selv om de er praktisk anlagt, sier Marianne.

Døtrene hadde foreslått å sette opp skapet for henne, som hadde ligget i gangen en stund. Marianne vil mye heller at de skal kose seg når familien først er samlet.Enkel forklaring

Knut Erik, som er en erfaren fikser på Luado-plattformen, synes på den annen side det var veldig enkelt og greit å montere skapet fra JYSK, men han understreker også at han har montert flere møbler enn de fleste.

Han liker at alle delene og skruene er nummererte, som gjør det enklere for folk flest å sette det sammen selv.

– Det er alltid mange deler, men det var veldig oversiktlig – i hvert fall for meg, sier Knut-Erik


Luado er en plattform som enkelt og effektivt formidler kontakt mellom kunder og fiksere, og som kvalitetssikrer at jobben bli gjennomført trygt, hvitt og forsikret.

→ Du kan enkelt bestille møbler og interiør fra JYSK her, eller montering av dine JYSK-produkter på Luado her.