ASGEIR FIKK MONTERT YALE DOORMAN PÅ 1-2-3

Yale Doorman sine digitale dørlåser har blitt et populært produkt på markedet, men selve monteringen kan være en utfordring å gjøre selv. Derfor passet det utmerket for Asgeir at han kunne få hjelp gjennom Luado da han skulle skifte ut låser i to leiligheter.


FANT NYE DØRLÅSER HOS JERNIA

Asgeir skulle skifte ut gamle dørlåser i to leiligheter i Oslo. Hos Jernia Ringnes Park fikk han god hjelp og valgte å oppgradere til de smarte dørlåsene fra Yale Doorman. Jeg spurte om jeg kunne få litt hjelp med monteringen, og da henviste Jernia meg til deres samarbeidspartner Luado, forteller Asgeir.


– Det er mye lettere når man først skal kjøpe et sted, at du også kan få hjelp med monteringen, som en ferdig pakke – det var jeg veldig glad for!


BESTILTE HJELP PÅ 1-2-3

Jeg ble henvist til Luado sin nettside, og derfra var alt veldig intuitivt. Det var uthevet Yale Doorman Montering, så det var kjempeenkelt – og jeg er ikke noe datageni akkurat for så si det slik, smiler Asgeir.

– Det var jo bare å trykke 3-4 ganger, så var monteringsjobben bestilt!


EFFEKTIVT OG BRA UTFØRT MONTERING

Asgeir valgte den erfarne fikseren Espen via Luado. Han kom presist og satt i gang med det samme. Han var både effektiv og imøtekommende, forteller Asgeir.

– Det ser ut som at han kan det han gjør, han jobber effektivt og får det til veldig fint!


EN ANSVARLIG PLATTFORM

Jeg synes det er veldig positivt at Luado jobber aktivt for ansvarlige vilkår for fikserene på plattformen, og at de har en klar Nei holdning til svart arbeid og sosial dumping. Det legges opp på en veldig fin måte, sier Asgeir fornøyd.

– Jeg kommer absolutt til å anbefale dette videre!


VI MONTERER GJERNE DIN YALE DOORMAN LÅS

Vi har nå flere tilgjengelige fiksere i alle våre områder som har fått opplæring på montering av Yale Doorman sine dørlåser. Bestill din montering på 1-2-3 fra knappen under eller finn ut mer om montering av Yale Doorman via Luado her…

BESTILL MONTERING FOR 1200 KR