Hagen gror fortere enn vi kan stelle

Da Kari-Anne ringte til lokale gartner-firmaer hadde de ikke kapasitet til å ta inn nye kunder. Heldigvis ble hun tipset av en bekjent til å bestille en hjelpende hånd gjennom Luado.
Om du har brennenesle-skrekk eller om du er presset for tid eller krefter er det greit å ha muligheten til å få hjelp med hagearbeidet. Både enklere og rimeligere!


– Vi har en robotgressklipper, men den henger seg opp. Elmer derimot jobbet på mens jeg passet barnebarn.

Kari-Anne og mannen er pensjonister bor i en enebolig med stor hage. Etter mannen, som tidligere var familiens gartner, ble dårlig til beins har hagen vokst fortere enn de kan stelle med den selv. Kari-Anne deler ikke helt den samme entusiasmen for hagearbeid, men de vil likevel ikke at den skal gro helt igjen.


En ung student blir sikker bra

For å få hjelp med hagen bestilte hun Elmer gjennom Luado. Elmer studerer samfunnsøkonomi i Bergen og bor i Oslo-området i sommer, og trengte i år en sommerjobb som var fleksibel i kombinasjon med studiene.– Jeg sitter vanligvis mye inne og studerer, så det å kunne jobbe med litt fysisk arbeid er deilig. Og ikke minst hagearbeid som er ute er ekstra fint! Sier Elmer.

Da Elmer ankom viste Kari-Anne ham rundt, og var glad for at han var så positivt innstilt og enkel å ha med å gjøre. Han satte i gang og stod på i fire timer, og hadde god teknikk på brenneneslen selv uten langermet genser. Han ble passet godt på med servering av drikke – de hadde, til Kari-Annes fortvilelse, dessverre gått tom for iskrem.


Glad for at tjenesten finnes

Pensjonistparet hørte om Luado gjennom en bekjent som hadde en datter som har brukt Luado til bortkjøring av avfall, og de ble veldig glade for å kunne bruke tjenesten også til hagearbeid. Deres tre voksne barn har også sine barn og hager å stelle med.

– Det er greit å vite at man har mulighet til å få en som kan fikse småjobber inne i mellom. Ser at det også er kategorier innen blant annet maling og snekkerarbeid – kan hende jeg benytter meg av det også. Kjempefin tjeneste!
Få hjelp på Luado du også

Luado er en plattform som enkelt og effektivt formidler kontakt mellom kunder og fiksere, og som kvalitetssikrer at jobben bli gjennomført trygt, hvitt og forsikret.

→ Du kan enkelt bestille en fikser til utearbeid her, eller melde deg opp til en ekstrajobb som fikser her.Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta gode tilbud og informasjon direkte til din e-post.