Kjersti kom hjem til rene vinduer

Luado fikset vindusvasken

Som mamma og gründer er dagene travle. Gleden var derfor stor da Kjersti kom over småjobb tjenesten Luado og fikk hjelp med vindusvasken mens hun var på jobb.


TRAVLE DAGER

Kjersti bor i en enebolig på Bekkelaget i Oslo sammen med sin familie på fire. Som mamma og gründer er dagene travle. Gleden var derfor stor da hun kom over småjobb-tjenesten Luado.


– Jeg tror mange foreldre kjenner seg igjen i at hverdagen er hektisk. Når vi kommer hjem fra jobb har vi mer enn nok med å lage og spise middag, kjøre til aktiviteter og gjøre lekser med barna, forteller Kjersti.


Kjersti er gift med Magnus og barna Linn og Lars går på barneskolen. Døren står alltid åpen hos familien og mange barn løper inn og ut etter skoletid mens foreldrene fortsatt er på jobb. I tillegg til de faste ettermiddags- og kveldsrutinene er det sjelden tid til de store hus- og hageprosjektene. – Jeg er bare glad hvis vi klarer å holde huset noenlunde i orden, ler Kjersti.

Luado fikser det


KOM HJEM FRA JOBB TIL RENE VINDUER

Huset til Kjersti og familien er moderne med mange store vinduer. Å pusse vinduer er en av oppgavene som har en tendens til å bli utsatt, og når sommersola viser seg fra sin beste side, har Kjersti mest lyst til å trekke for gardinene.

Gleden var derfor stor da hun kom over Luado og fikk besøk av Luado-fikser Aksel som tok vindusvasken mens hun selv var på jobb.


– Som gründer heier jeg på andre gründere, og prøver ofte nye tjenester og produkter. Med Luado fikk jeg nypussede vinduer og samtidig testet en ny tjeneste jeg har tro på. Det var enkelt å bestille, Aksel var punktlig og veldig hyggelig, prisen var god, og jeg liker at det er ryddige arbeidsforhold i forhold til skatt og forsikringer, sier Kjersti.


Hun bruker gjerne Luado neste gang hun har noen prosjekter som kan settes bort med god samvittighet.


TRENGER DU EN HJELPENDE HÅND?

Med flere hundre verifiserte Luado-fiksere tilgjengelig, er vi klare til å fikse flere småjobber i Oslo og Bærum. Enten du trenger hjelp med rengjøring, hagen, eller noe annet, står alltid en Luado-fikser klar med en hjelpende hånd.

FÅ HJELP TIL 299 KR/TIMEN