Luado Anbefaler – En utrolig dyktig og hyggelig kar

Møt Trond fra Bærum. Han er den andre fikseren som mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler» i 2020. Gratulerer så mye fra oss i Luado-teamet. Det er vel fortjent!

I Luado er vi opptatt av å gi folk mulighet for ekstrainntekt under ansvarlige forhold. Fiksere som utfører jobber på Luado er folk flest. Folk som av ulike årsaker har ekstra tid og ferdigheter, og ønske å tjene litt ekstra i hverdagen. I våre «Luado Anbefaler» artikler setter vi fokus på de fikserne som utmerker seg spesielt.

Alle «Luado Anbefaler» fiksere mottar et gavekort på 500 kroner fra vår samarbeidspartner IKEA, og en ny Luado t-skjorte.


Trond driver sitt eget enkeltpersonsforetak og tilbyr tjenester av ulike slag, som små snekkeroppdrag, hagestell, vindusvask og andre småoppdrag.


«KAN ANBEFALES PÅ DET VARMESTE»

Trond har siden oppstart på Luado utført en rekke oppdrag gjennom appen – alle med strålende tilbakemeldinger fra kundene. Han er en hyggelig person med mye kompetanse. Dette er noen av grunnene til at han nå mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler», i sterk konkurranse med flere andre fiksere på Luado.

Kjøpere på Luado omtaler han blant annet som rask og effektiv.


Nedenfor kan du bli litt bedre kjent med Trond…


FAKTA:
  • Navn: Trond
  • Bosted: Bærum
  • Medlem siden: September 2019
  • Utfører: IKEA-montering, montering- og reparasjoner, hage- og utearbeid, snekkerarbeid, bortkjøring av avfall, flyttehjelp, malearbeid, og vedlikehold båt/bil
  • Type fikser: Proff fikser
  • Oppdrag utført: 36
  • Snitt kundetilfredshet: 5.0/5.0

Trond er tilgjengelig for oppdrag i Oslo og Bærum. Han er trelasttekniker av utdanning, og har mye erfaring med IKEA-montering og andre praktiske oppgaver.


HVA FØRTE DEG TIL LUADO?

Da jeg start for meg selv var jeg på utkikk etter et sted å starte, så jeg søkte litt rundt og da dukket Luado opp. Jeg er fornøyd med tjenesten, det er en fin måte å komme i kontakt med kunder på. Jeg har fått mange ekstra jobber som jeg ikke hadde fått ellers, forteller Trond.

– Jeg har fått mange ekstra jobber som jeg ikke hadde fått ellers.


HVA ER DITT TIPS FOR Å FÅ FORNØYDE KUNDER?

Det er viktig å alltid møte opp til riktig tid, og varsle i god tid dersom det blir noen endringer. Da får du gode skussmål og nye oppdrag.


HVA BØR MAN ALLTID GJØRE PÅ ET OPPDRAG?

– Hvis det er noe man ikke mestrer må man ikke ta sjanser, ikke vær en verdensmester. Det blir dumt for alle! Opptre høflig og blid, og selvfølgelig gjøre gode jobber. Gjør så godt man kan, smiler Trond.


IKEA-MONTERING ★★★★★

Utrolig dyktig håndverk! Dette er proff-nivå og vel så det. Dessuten alltid punktlig,tilgjengelig og kommuniserer ift kundens behov hele veien. Veldig hyggelig kar, også😊 Gir ham mine beste anbefalinger😊

Hilde (Oslo)


ØNSKER DU HJELP FRA TROND?

Trond er tilgjengelig for oppdrag i Oslo og Bærum, og tilbyr sin hjelp innen kategoriene IKEA-montering, montering- og reparasjoner, hage- og utearbeid, snekkerarbeid, bortkjøring av avfall, flyttehjelp, malearbeid, og vedlikehold båt/bil.

BESTILL HJELP FRA TROND