Delingsøkonomi-konsepet gjorde Luado til et enkelt valg for Laila (32)

Laila og Alvero Mathias trengte noen ekstra hender da flyttelasset fra Belgia ble kjørt hjem til Oslo nå i sommer. Med sansen for delingsøkonomi og en brukervennlig tjeneste ble fiksere fra Luado valget for bærehjelpen.


FÅ SMÅJOBBENE GJORT

Få småjobbene fikset enkelt, hvitt og forsikret. Hva kan vi hjelpe deg med?


TRENGTE NOEN EKSTRA HENDER

Laila og hennes kjæreste Alvero er i 30-årene og flyttet nylig hjem til Oslo fra Belgia etter å ha bodd rundt i verden i ti sammenhengende år.

I denne perioden har de samlet opp flere ting som de ønsket å ta med seg til det nye hjemmet. Vi er interessert i møbler, og mye av det vi har samlet opp er ganske store og tunge ting som vi ikke har sjans til å bære alene, forteller Laila.

– Vi trengte rett og slett noen ekstra hender som kunne hjelpe oss å bære dette opp til leiligheten som ligger i 4 etg. uten heis og med mange trapper.


SANSEN FOR DEILINGSØKONOMI

Det er midt i sommerferien og mesteparten av familien og venner er bortreist eller har nok å styre med her hjemme, så det var greit å ikke belage seg på dem. Derfor booket vi heller inn to Luado-fiksere, forteller Laila.

– Jeg googlet etter flyttehjelp og da dukket Luado opp blant mange andre flyttebyråer. Det var delingsøkonomi-konseptet som ble avgjørende for meg.

Med sansen for delingsøkonomi gikk Laila inn for å titte. Jeg synes Luado hadde bra med informasjon om både hvordan det fungerer og mye om fikserene som skal komme å hjelpe, forteller hun.

– Det er godt å kunne være med å engasjere og hjelpe de som trenger en ekstra jobb eller litt penger, samtidig som jeg får jobben gjort.


OVER ALLE FORVENTNINGER

På Luado kunne jeg lese meg opp på de ulike fikserene, se hva de hadde skrevet om seg selv, antall kansellerte jobber og se på tilbakemeldinger fra andre kjøpere. Så det var godt med informasjon og gunstig timepris, forteller Laila.

– Vi trengte jo ikke spesialister for å bære opp tingene til leiligheten, vi trengte bare noen ekstra hender!

Jobben ble gjort både fort og enkelt. Det var satt av 3 timer, men jobben gikk mye fortere enn forventet og ble bare på 1 time, forteller Laila.

– Jobben gikk over alle forventninger!


VI FIKSER DET.

Med flere hundre verifiserte Luado-fiksere på laget er vi klare til å fikse flere småjobber i Oslo og Bærum. Enten du trenger hjelp med flyttingen, hagen, eller noe annet, står alltid en Luado-fikser klar med en hjelpende hånd.

PRØV EN HJELPENDE HÅND – 249 KR/TIMEN