Luado Anbefaler – altmuligmannen Espen

Møt Espen, en energisk, profesjonell og løsningsorientert altmuligmann fra Bærum. Han er den første fikseren på Luado som mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler» i 2021. Gratulerer så mye fra oss i Luado-teamet. Det er vel fortjent!

I Luado er vi opptatt av å gi folk mulighet for ekstrainntekt under ansvarlige forhold. Fiksere som utfører jobber på Luado er folk flest. Folk som av ulike årsaker har ekstra tid og ferdigheter, og ønske å tjene litt ekstra i hverdagen. I våre «Luado Anbefaler«-artikler setter vi fokus på de fikserne som utmerker seg spesielt.

Alle «Luado Anbefaler» fiksere mottar et gavekort på 500 kroner fra vår samarbeidspartner IKEA, og en ny Luado T-skjorte.


«FANTASTISK EFFEKTIV OG KUNNSKAPSRIK»

Espen er en serviceinnstilt og praktisk person som legger sjela i hver jobb, og som sørger for at kundene alltid har et smil om munnen, når han takker for seg. Han har vært på Luado siden høsten 2019, og har på den tiden opparbeidet seg en god base med kunder, og svært gode ratinger. Ja, han har faktisk hele 5 av 5 i snitt rating på 74 oppdrag – det taler for seg selv!

Kjøpere på Luado omtaler han blant annet som;

  • Dyktig
  • Effektiv
  • Kunnskapsrik

Dette er noen av grunnene til at han nå mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler», i sterk konkurranse med flere andre fiksere på Luado.


Nedenfor kan du bli litt bedre kjent med Espen…


FAKTA:
  • Navn: Espen
  • Medlem siden: Oktober 2019
  • Utfører: IKEA-montering og montering- og reparasjoner
  • Type fikser: Privat-fikser
  • Oppdrag utført: 74
  • Snitt kundetilfredshet: 5.0/5.0

Espen er tilgjengelig for oppdrag i Bærum. Han har mye erfaring med IKEA-montering og andre praktiske oppgaver.


HVA FØRTE DEG TIL LUADO?

Espen ble fikser på Luado høsten 2019, kort tid etter han hadde snakket med en venninne som nylig hadde brukt Luado til å få hjelp hjemme. Hun var så fornøyd med å ha fått hjelp til både det ene og det andre i hjemmet, av flere hyggelige personer, forteller Espen med et smil.

– En plattform hvor man kan hjelpe andre med praktiske oppgaver, det tenkte jeg var midt i blinken for meg!


NOE SPESIELT DU GJORDE FOR Å FÅ DITT FØRSTE OPPDRAG?

Det var egentlig ikke det nei, bortsett fra at jeg sørget for å ha ganske mye tilgjengelig tid i kalenderen. Jeg passer alltid på å legge inn tider jeg vet jeg kan jobbe, også kan jeg heller flytte jobbene frem i tid, dersom det er ønskelig fra kunden, og det kommer en åpning, forteller Espen.

– Det er viktig å bare sørge for å komme i gang, få jobber og få gode ratinger!


HVA ER DITT TRIKS FOR Å FÅ FORNØYDE KUNDER?

Jeg ønsker alltid å hjelpe kunden så godt som mulig, og derfor forklarer jeg ofte kunden hva jeg gjør, og hvorfor jeg gjør det. Da lærer de litt samtidig, og kan føle på en ekstra trygghet ved meg, smiler Espen.

– En morsom opplevelse var da jeg hadde en kunde som ba meg bli 30 min ekstra, for å vente på at mannen kom hjem, så jeg kunne lære han hvordan man gjorde oppgaven!


HVA LIKER DU BEST MED LUADO?

Friheten! Jeg synes det er veldig fint å kunne styre min egen kalender. Jeg jobber ellers på dagtid, og å da kunne ta oppdrag når det passer meg er helt perfekt, forteller Espen.

– Passer også veldig bra at jeg kan jobbe litt ekstra nå, så mindre igjen når jeg selv ønsker å ha ferie, som på noen varme sommerdager!


IKEA-MONTERING ★★★★★

Kjempetrivelig og profesjonell kar jeg virkelig anbefaler alle å benytte. Hadde selv klart å rote vekk bruksanvisning, men Espen tok oppgaven på strak arm med god kjennskap til PAX og utførte et stykke meget godt arbeid. 11/10!!

Petter (Bærum)


ØNSKER DU HJELP FRA ESPEN?

Espen er tilgjengelig for oppdrag i Bærum, og tilbyr sin hjelp innen kategoriene IKEA-montering og montering- og reparasjoner.

BESTILL HJELP FRA ESPEN