Fikk hagen fikset til den store dagen

Luado-fikser Bård klar for hage stell

Med hektiske dager på jobben og en hverdag full av aktiviteter for både oss to og barna kan man jo si at konfirmasjonen kom litt brått på, smiler Kjersti. Da ble Luado redningen for familien på Lilleaker.

Kjersti bor med mann, to tenåringer og en 7 åring i en enebolig på Lilleaker i Oslo de overtok noen år tilbake.

Begge er i utfordrende jobber og i stedet for å bruke for mange ettermiddager og kvelder på ting man «burde» gjøre er det bedre å være sammen oss to og med ungene. Og jeg, som har vokst opp med «barnearbeid» fra gård, synes absolutt at ungene våre skal lære å jobbe, men det er også mye annet moro å gjøre.

– Vi overtok en stor hage i fabelaktig stand av den forrige eieren, men en hektisk livsstil har satt sitt preg på hagen de siste årene sier Kjersti.

Vi er ikke opptatt av at alt skal være perfekt, men liker at det ser ordentlig ut og at det er blomstrer rundt oss.


LUADO-FIKSER BÅRD BLE REDNINGEN

Med nær forestående konfirmasjon og strålende værmelding måtte det tas grep og det litt kjapt. Redningen ble Luado.

– Vi trengte en som kunne fikse og ordne opp i hagen. Alt fra å klippe plen til å beskjære busker og hekk samt få plantet nye blomster i alle krukker til den store dagen.

Valget falt på Luado-fikser Bård fra Bekkestua – Han hadde en tiltalende profil, relevant bakgrunn og ledig tid på kort varsel. Det føltes rett og slett som en person jeg trygt kunne få hjem til meg.SPARER OSS FOR MASSE TID

Etter sin første erfaring med Luado er ikke Kjersti i tvil om at de vil bruke Luado flere ganger.

– Det var veldig effektivt og enkelt å bestille hjelp. Jeg så med en gang hvem som kunne hjelpe meg og bestilte direkte.


Så snart jobben var registrert kunne jeg starte å kommunisere med Bård via chatten. Oppfølgingen fra Luado, før, under og jobben var også veldig god. Jeg fikk til og med en SMS varsel 2 timer før jobben skulle starte. Ganske kjekt når man kan være litt glemsk.

Det sparer oss for masse tid. Det er ikke så vanlig lenger å spørre folk man kjenner til å hjelpe seg og det at man enkelt kan få tak i flinke folk i nabolaget via Luado er jo bare en stor bonus som sparer oss for masse tid.

Prisen på 249,- pr time virket fornuftig og det er jo en ekstra bonus at forsikring av småjobben er inkludert. Det bidrar til at det hele virker seriøst og trygt.

– Selv om jeg har en veldig effektiv «handyman» hjemme vil vi garantert sette ut flere småjobber fremover, sier Kjersti.

Det kan nok by på noen diskusjoner med mannen i huset som liker å gjøre noe av dette selv, men jeg skal nok få «lurt» det inn, slik at jeg kan få mer tid sammen med familien til å gjøre det vi har mest lyst til, smiler Kjersti.


TRENGER DU EN HJELPENDE HÅND?

Med flere hundre verifiserte Luado-fiksere tilgjengelig, er vi klare til å fikse flere småjobber i Oslo og Akershus. Enten du trenger hjelp med rengjøring, hagen, eller noe annet, står alltid en Luado-fikser klar med en hjelpende hånd.

FÅ HJELP TIL 249 KR/TIMEN