Luado Anbefaler – proff-fikser Niklas

Møt Niklas, en imøtekommende, positiv og pålitelig kar fra Sverige. Han er den femte fikseren på Luado som mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler» i 2020. Gratulerer så mye fra oss i Luado-teamet. Det er vel fortjent!

I Luado er vi opptatt av å gi folk mulighet for ekstrainntekt under ansvarlige forhold. Fiksere som utfører jobber på Luado er folk flest. Folk som av ulike årsaker har ekstra tid og ferdigheter, og ønske å tjene litt ekstra i hverdagen. I våre «Luado Anbefaler«-artikler setter vi fokus på de fikserne som utmerker seg spesielt.

Alle «Luado Anbefaler» fiksere mottar et gavekort på 500 kroner fra vår samarbeidspartner IKEA, og en ny Luado T-skjorte.


«GJORDE GODT INNTRYKK PÅ ALLE OMRÅDER»

Niklas flyttet nylig fra Sverige til Drammen utenfor Oslo, og registrerte seg tidlig som fikser i Luado-appen. Han har på noen måneder blitt en svært ettertraktet fikser med mange fornøyde kunder. Ja, han har faktisk hele 5 av 5 i snitt rating fra mer enn 100 oppdrag – det taler for seg selv!

Kjøpere på Luado omtaler han blant annet som;

  • Effektiv
  • Profesjonell
  • Løsningsorientert

Dette er noen av grunnene til at han nå mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler», i sterk konkurranse med flere andre fiksere på Luado.


Nedenfor kan du bli litt bedre kjent med Niklas…


FAKTA:
  • Navn: Niklas
  • Medlem siden: Februar 2020
  • Utfører: IKEA-montering, montering- og reparasjoner og teknisk hjelp
  • Type fikser: Proff-fisker
  • Oppdrag utført: 102
  • Snitt kundetilfredshet: 5.0/5.0

Niklas er tilgjengelig for oppdrag i Stor-Oslo. Han har mye erfaring med IKEA-montering og andre praktiske oppgaver.


HVA FØRTE DEG TIL LUADO?

Da jeg flyttet hit til Norge så jeg en annonse for Luado på Facebook, og tenkte at det var perfekt for å fylle tiden min. Jeg har erfaring med en liknende tjeneste i Sverige, så jeg tenkte det var veldig kult å prøve, forteller Niklas med et smil.

–Luado oppleves som en veldig smidig app, og løsningen med at jeg kan legge inn tid i kalenderen selv, er en super løsning. Det gjør det enkelt for kjøpere å vite når jeg er tilgjengelig for oppdrag.


NOE SPESIELT DU GJORDE FOR Å FÅ DITT FØRSTE OPPDRAG?

Jeg så på andre profiler som hadde fått mange jobber og gode raringer, og så hva de hadde skrevet om seg selv og deres erfaringer. Jeg valgte også å tilby 25% på første oppdrag, for å øke sjansen for å komme kjapt i gang, sier Niklas.

– Jeg tenkte det var viktig å se profesjonell ut, være tydelig og skrive relevante erfaringer. Det hadde jeg sett etter hvis jeg var kjøper og ønsket god hjelp.


HVA ER DITT TRIKS FOR Å FÅ FORNØYDE KUNDER?

Jeg forsøker å svare kunden så raskt som mulig når de legger inn bestilling. Så sørger jeg alltid for å få så mye informasjon som mulig, som om de har alt av verktøy, om noe skal henges opp, veggtype og så videre. Dette hjelper for å beregne tid, og for å forventningsstyre og forberede kjøperen. Våga å fråga, smiler Niklas.

– Jeg kommer alltid et kvarter før starttid, er hyggelig, og kommer med tips og forslag på løsninger.


HVA LIKER DU BEST MED LUADO?

Jeg synes det er veldig fint å kunne styre min egen arbeidstid, siden jeg til vanlig jobber som optikker. Det er også veldig praktisk at man blir markedsført gjennom tjenesten, og det er ellers lett å bruke.

– Det er også veldig fint at man får omtaler på alle jobber, det er en fin trygghet for begge parter, og øker kvaliteten.


IKEA-MONTERING ★★★★★

Fantastisk fornøyd!!! Niklas er en mester i å bygge PAX-garderobe, i tillegg til å være rask og hyggelig. Dette var definitivt verdt å bruke penger på istedenfor å forsøke å montere skapet selv. Neste gang jeg trenger hjelp er det helt sikkert Niklas jeg kommer til å booke igjen.

Severine (Oslo)


ØNSKER DU HJELP FRA NIKLAS?

Niklas er tilgjengelig for oppdrag i Stor-Oslo og tilbyr sin hjelp innen kategoriene IKEA-montering, montering- og reparasjoner og teknisk hjelp.

BESTILL HJELP FRA NIKLAS