Vinn en fikser for deg og en venn – Verdi 2.000 kr

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!


Nå kan du vinne en hjelpende hånd fra en nevenyttig “altmulig” fikser for deg og en venn.

Fortell oss hvem som trenger hjelp med høstens to-do liste, så er det kanskje du og din venn som stikker av med premien til en samlet verdi av 2.000 kroner


DETTE MÅ DU GJØRE
 • Klikk deg inn på konkurranseinnlegget på Luado sin Facebook side.
 • Skriv «Jeg vil vinne» i kommentarfeltet og skriv hvem som fortjener å vinne sammen med deg.
 • Det var det!

BLI MED I KONKURRANSEN


PREMIEBESKRIVELSE

Premien inkluderer 2 stk gavekort av 1.000 kroner som du og din venn kan benytte som betaling av valgfri fikser i Luado-appen.


 

VILKÅR FOR DELTAGELSE

Ved å delta i konkurransen godkjenner du følgende vilkår

 1. Konkurransen leveres av Luado og gjennomføres i perioden 23.10. – 02.11.2020
 2. Deltagelse skjer i kommentarfeltet på eget innlegg på Luado sine Facebook sider
 3. Du må være over 18 år og bosatt i Stor-Oslo, Drammen, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand eller Ringsaker-området for å delta.
 4. Ved deltakelse, aksepterer vinneren av konkurransen at Luado kan dokumentere prosjektet før, under og etter gjennomføring i form av film, bilder og tekst. Og at dette materiellet kan benyttes i markedsføringsammenheng.
 5. Vinneren trekkes av ansatte i Luado, og annonseres på Luado sin Facebookside senest 2 dager etter avsluttet konkurranse. Vinneren kontaktes direkte via Facebook Messenger, og må innen 5 dager bekrefte at man ønsker å benytte seg av premien.
 6. Luado forbeholder seg retten til å trekke en ny vinner dersom vinneren ikke responderer innen fristen, eller ønsker å benytte seg av premien.
 7. Luado behandler samtlige opplysninger om deltakere fortrolig og gir ikke videre opplysninger til tredjepart uten deltakers forutgående samtykke.
 8. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget

 


BLI MED I KONKURRANSEN