KONKURRANSE 🎉 Vinn hjelp for deg og en venn

Julen er en tid for nærhet og omsorg. I disse spesielle tider heier vi i Luado derfor på at vi skal ta litt ekstra vare på hverandre ♥️.

Nå kan du gjøre en forskjell for en venn, familiemedlem, kjæreste, kollega eller kanskje en du ønsker å strekke ut en hånd til.

Alt du må gjøre er å fortelle oss hvem som fortjener å bli tatt litt ekstra godt vare på så er du og den du nominerer med i trekningen av et gavekort fra Luado på 2 x 500 kroner.

Vi trekker et heldig «vinnerpar» hver uke frem til Jul. Vinnerne annonseres og får tilsendt gavekortet den 23.desember, slik at en ekstra gave kan finne plass under juletreet.


DETTE MÅ DU GJØRE
 • Klikk deg inn på konkurranseinnlegget på Luado sin Facebook side.
 • Skriv «#tavarepå» i kommentarfeltet og skriv navnet på hvem du synes fortjener å bli tatt ekstra vare på.
 • Følg oss på Facebook og/eller Instagram
 • Det var det!

BLI MED I KONKURRANSEN


PREMIEBESKRIVELSE

Premien inkluderer 4 x 2 stk gavekort av 500 kroner som du og den du nominerer kan benytte som betaling av valgfri fikser i Luado-appen.


 

VILKÅR FOR DELTAGELSE

Ved å delta i konkurransen godkjenner du følgende vilkår

 1. Konkurransen leveres av Luado og gjennomføres i perioden 05.12. – 23.12.2020
 2. Deltagelse skjer i kommentarfeltet på eget innlegg på Luado sine Facebook sider og Instagram
 3. Du må være over 18 år og du og den nominerte må være bosatt i Stor-Oslo, Drammen, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand eller Ringsaker-området for å delta.
 4. Ved deltakelse, aksepterer vinneren av konkurransen at Luado kan dokumentere prosjektet før, under og etter gjennomføring i form av film, bilder og tekst. Og at dette materiellet kan benyttes i markedsføringsammenheng.
 5. Vinneren trekkes av ansatte i Luado, og annonseres på Luado sin Facebookside senest 2 dager etter avsluttet konkurranse. Vinneren kontaktes direkte via Facebook Messenger, og må innen 5 dager bekrefte at man ønsker å benytte seg av premien.
 6. Luado forbeholder seg retten til å trekke en ny vinner dersom vinneren ikke responderer innen fristen, eller ønsker å benytte seg av premien.
 7. Luado behandler samtlige opplysninger om deltakere fortrolig og gir ikke videre opplysninger til tredjepart uten deltakers forutgående samtykke.
 8. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget

 


BLI MED I KONKURRANSEN