KONKURRANSE 🎉 Vinn hjelp for deg og en venn

Julen er en tid for nærhet og omsorg. I disse spesielle tider heier vi i Luado derfor på at vi skal ta litt ekstra vare på hverandre ♥️.

Nå kan du gjøre en forskjell for en venn, familiemedlem, kjæreste, kollega eller kanskje en du ønsker å strekke ut en hånd til. Kanskje du har en som helst vil unngå vasking – eller som har en kommode som gjerne skulle vært skrudd opp før jul?

Alt du må gjøre er å fortelle oss hvem som fortjener et gavekort på en småjobb fra Luado, så er du og den du nominerer med i trekningen av et gavekort fra Luado på 2 x 1000 kroner.

Vinnerne annonseres og får tilsendt gavekortet den 23.desember, slik at en ekstra gave kan finne plass under juletreet.


DETTE MÅ DU GJØRE
 • Klikk deg inn på konkurranseinnlegget på Luado sin Facebook side.
 • Skriv «#tavarepå» i kommentarfeltet og skriv navnet på hvem du synes fortjener å bli tatt ekstra vare på.
 • Følg oss på Facebook og/eller Instagram
 • Det var det!

BLI MED I KONKURRANSEN


PREMIEBESKRIVELSE

Premien inkluderer 2 stk gavekort av 1000 kroner som du og den du nominerer kan benytte som betaling av valgfri fikser i Luado-appen.


 

VILKÅR FOR DELTAGELSE

Ved å delta i konkurransen godkjenner du følgende vilkår

 1. Konkurransen leveres av Luado og gjennomføres i perioden 14.12 – 23.12.21
 2. Deltagelse skjer i kommentarfeltet på eget innlegg på Luado sine Facebook sider og Instagram
 3. Du må være over 18 år og du og den nominerte må være bosatt i Stor-Oslo, Drammen, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand eller Ringsaker-området for å delta.
 4. Ved deltakelse, aksepterer vinneren av konkurransen at Luado kan dokumentere prosjektet før, under og etter gjennomføring i form av film, bilder og tekst. Og at dette materiellet kan benyttes i markedsføringsammenheng.
 5. Vinneren trekkes av ansatte i Luado, og annonseres på Luado sin Facebookside senest 2 dager etter avsluttet konkurranse. Vinneren kontaktes direkte via Facebook Messenger, og må innen 5 dager bekrefte at man ønsker å benytte seg av premien.
 6. Luado forbeholder seg retten til å trekke en ny vinner dersom vinneren ikke responderer innen fristen, eller ønsker å benytte seg av premien.
 7. Luado behandler samtlige opplysninger om deltakere fortrolig og gir ikke videre opplysninger til tredjepart uten deltakers forutgående samtykke.
 8. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget

 


BLI MED I KONKURRANSEN