3 tips til å ta vare på det du allerede har!

Enten du har et gammelt utemøbel, en sliten terrasse, eller utdatert kjøkken. Du trenger nødvendigvis ikke å gi slipp helt enda ♡

Med litt fantasi og noen enkle grep kan du fikse, freshe opp, og forlenge levetiden på tingene dine. Til glede for både deg og miljøet.

Se våre enkle tips til mindre kast og mer gjenbruk her 👇♺ GI NYTT LIV TIL UTEMØBLENE

Har du en utebenk, eller kanskje en cafè gruppe med bord/stoler som bærer preg å ha stått ute i hardt vær. Fortvil ikke. Noen enkle grep med sandpapir og maling kan gjøre underverker for at den skal føles ny igjen.

Fiks utemøblene med inntil 50% rabatt nå!♺ ENKEL FORNYELSE AV KJØKKENET

Det er ikke så mye som skal til for å få følelsen av et ”nytt” kjøkken. Mal kjøkkenfrontene i en fresh farge og bytt ut håndtakene. Slip ned og gi benkeplaten noen nye lag med olje. Eller hva med å gi veggen over benkeplaten en ny look? Se flere tips på Jernia.no

Fiks kjøkken med inntil 50% rabatt nå!♺ GI NYTT LIV TIL TERRASSEN

Har du også en nedslitt terrasse. Med riktig utstyr og litt arbeid kan du enkelt forvandle en sliten og kjedelig uteplass til en «ny». Utstyret du trenger for å slipe ned terrassen finner du hos Maxbo.

Fiks terrassen med inntil 50% rabatt nå!👉 VI BYR PÅ HALVE JOBBEN

Vi i Luado ønsker å gjøre det enkelt for deg å komme i gang, og med fantastisk støtte fra våre venner hos #ikea, #jernia og #maxbo byr vi nå på inntil halvparten av jobben* med å fikse noe du allerede har, via Luado.

🪑 HVA VIL DU FIKSE?

Kom i gang med ditt prosjekt fra et av valgene nedenfor, og vipps så har du en Luado-fikser hjemme hos deg som kan reparere tingen(e) dine.

Småreparasjon
Reparasjon av sykkel, barnevogn m.m.
Fornye/reparere møbel
Fornye kjøkken
Pusse & male (reparere)
Skru & fikse (reparere)


* Tilbudet er begrenset og gjelder kun på nye jobber innen kategorien ♺ Reparasjon og gjenbruk. Rabatten er begrenset oppad til 1.000 kr per jobb, og tilbudet kan kun benyttes 1 gang per kunde/husholdning. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbudet er begrenset og må bestilles før 15.06.2023. Forbehold om tilgjengelighet. Luado forbeholder seg retten til å endre på jobber som ikke oppfyller vilkårene. Oppgi kode: FIKS23MAI