Du trenger bare noen enkle grep for å gjøre uteområdet klart for hyggelige vårdager

Planlagte hytteturer eller andre reiser må dessverre vike for egen hage i år, men det betyr ikke at vi ikke kan kose oss maks.

Legg heller litt ekstra innsats i å freshe opp uteområdet nå, så du og familien kan nyte noen deilige vårdager i egen hage. Eller enda bedre – få en flink og pålitelig fikser på Luado til å gjøre det for deg!

TRYGG HJELP PÅ 1-2-3

Situasjonen nå er ikke ideell for noen, og spesielt de som lever med kombinasjonen av rastløse barn og hjemmekontor gleder seg nok litt ekstra til noen velfortjente fridager. Endelig kan fokuset være fullt og helt på barna og familiekosen, og alle kan få et lite pusterom.

Men så var det den hagen…
Med våren kommer vårrengjøringen, og uteplassen er intet unntak. Terrassen skal skrubbes, kanskje helst beises også, gjerdet trenger kanskje et nytt strøk maling, busker og frukttrær skal beskjæres, hekker skal trimmes. Det er lite som frister mer etter en lang dag med hjemmekontor og leksehjelp, enn å dra frem raka og hekkesaksen.

Heldigvis er dette noe de flinke fikserne i Luado-appen mer enn gjerne gjør for deg.

Småjobb-tjenesten Luado tilbyr både flinke, private fiksere til en fast timepris på 249 kroner timen og profesjonelle tilbydere for de større og mer kompliserte oppdragene. De setter sin egen timepris over en minstesats. Alle priser er godt synlig når du bestiller, slik at det skal være enkelt for deg å velge riktig fikser.

Du bestiller enkelt hjelp på minutter direkte på nettsiden eller i appen og betalingen skjer trygt digitalt etter at du har bekreftet jobben som utført.

Det er fortsatt helt trygt å få fiksere hjem til deg, på tross av korona. Alle Luados fiksere unngår blant annet håndhilsing og holder god avstand.

De monterer gjerne opp møbler utendørs, i garasjen eller i rom hvor familien ikke oppholder seg og følger gjeldende råd og forholdsregler. Å få bistand til uteområdet er derfor noe du helt trygt kan investere i – så du har mer tid til familien.


Fiksere på Luado fjerner enkelt hageavfallet for deg! Foto: Luado


FÅ DE NYE UTEMØBLENE FRA IKEA HENTET OG MONTERT

Det er mange ting de flinke fikserne på Luado kan hjelpe deg med, så du slipper:

Kanskje har utemøblene sett sine beste dager. Om tiden er inne for å investere i nye utemøbler, har Luado et samarbeid med IKEA.

Nå tilbyr de også en helt ny tjeneste; Hente og Montere, som innebærer at du bestiller møblene du ønsker med “klikk og hent” på IKEAs nettside, fiksere på Luado henter de for deg og monterer møblene rett opp i hagen eller der du måtte ønske det.


I Luado-appen finner du fiksere som både kan hente og montere IKEA-produktene for deg.

Det samme gjelder om du vil kickstarte grillsesongen med en flunkende ny grill. Luado har også samarbeid med Jernia og Maxbo, som begge tilbyr et bredt utvalg griller. Fikserne monterer gjerne opp grillen rett på terrassen og kjører bort den gamle for deg. Enklere blir det ikke!

Også barna kan nyte godt av hagen denne påsken. Kanskje dere vurderer å få på plass noen nye uteleker eller gå all inn med et splitter nytt lekehus?

Da har Maxbo mye spennende å tilby! Blir du inspirert og trenger litt hjelp er det godt å vite at flinke private og proffe fiksere står klare til å montere opp både lekestativ, sklier og lekehus.

GI UTEOMRÅDET EN FULL MAKEOVER

Det er ikke mye som skal til for å gi uteområdet en ny look. Noen malingstrøk, noen nye møbler, en ryddig hage – og vipps er det duket for en drømmepåske i heimen.

Men om du ønsker å ta det hakket lenger og gi uteplassen en real makeover, har vi noen eksperttips.

– På samme måte som stua, er også uteområdet et rom som kan deles inn i ulike soner. Spill videre på fargene du har innendørs – både når det gjelder møblement, beis og farger på detaljene som puter, pledd og blomster sier interiørkonsulent i Ella På Stell Laila Falck.


Anette Bonde Vesterby og Laila Falck i Ella På Stell tipser om enkle grep for å gi uteområdet en real makeover. Foto: Ella På Stell

– På den måten får du følelsen av å utvide hjemmet ditt med ekstra plass for den fineste tiden på året. Husk på terrassevarmer for å utvide brukstiden. Lek deg med å dele opp og lag ulike settinger: avslapningssone, spisesone, lekesone eller urtehage.

Fikserne på Luado kan kanskje ikke hjelpe deg med å velge farge på putene, men de tar gjerne resten av jobben, så du kan fokusere på å finne roen i påsken.

Luado tar din sikkerhet på alvor i disse koronatider. Les mer om gjeldende retningslinjer her.