VINN en vaskehjelp for deg og en venn

KONKURRANSE!🎉 Nå kan du vinne en vaskehjelp i 2 timer for deg og en venn, til en verdi av 996 kr. Delta i konkurransen nå!

Fortell oss hvem du synes fortjener litt hjelp i hverdagen så kan du lyse opp hverdagen litt for deg og en venn.


DETTE MÅ DU GJØRE
 • Klikk deg inn på konkurranseinnlegget på Luado sin Facebook side.
 • Skriv «Luado+Vaskehjelp» i kommentarfeltet og skriv hvem som fortjener å vinne sammen med deg.
 • Det var det!

BLI MED I KONKURRANSEN


PREMIEBESKRIVELSE

Premien inkluderer 2 stk gavekort på standard rengjøring i 2 timer fra valgfri privat fikser i Luado-appen til en verdi av 498 kroner.


 

VILKÅR FOR DELTAGELSE

Ved å delta i konkurransen godkjenner du følgende vilkår

 1. Konkurransen leveres av Luado og gjennomføres i perioden 19.01. – 31.01.2021
 2. Deltagelse skjer i kommentarfeltet på eget innlegg på Luado sine Facebook sider
 3. Du må være over 18 år og bosatt i Stor-Oslo, Drammen, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand eller Ringsaker-området for å delta.
 4. Ved deltakelse, aksepterer vinneren av konkurransen at Luado kan dokumentere prosjektet før, under og etter gjennomføring i form av film, bilder og tekst. Og at dette materiellet kan benyttes i markedsføringsammenheng.
 5. Vinneren trekkes av ansatte i Luado, og annonseres på Luado sin Facebookside senest 2 dager etter avsluttet konkurranse. Vinneren kontaktes direkte via Facebook Messenger, og må innen 5 dager bekrefte at man ønsker å benytte seg av premien.
 6. Luado forbeholder seg retten til å trekke en ny vinner dersom vinneren ikke responderer innen fristen, eller ønsker å benytte seg av premien.
 7. Luado behandler samtlige opplysninger om deltakere fortrolig og gir ikke videre opplysninger til tredjepart uten deltakers forutgående samtykke.
 8. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget

 


BLI MED I KONKURRANSEN