Vi har fått en ny kollega!

Luado vokser og med det trengte vi å ha med en ny spiller på laget. Siren skal jobbe med innhold og markedsføring, slik at fikserne får enda flere attraktive jobber og kundene får sine jobber gjort enkelt, trygt og riktig.

Hun har mye humor, så vær forberedt på et småpinlig ordspill fra tid til annen.


– Jeg synes det er kjempespennende å få være med på laget i et selskap som fungerer som et effektivt og ansvarlig bindeledd mellom folk som trenger en hjelpende hånd og de som klør i fingra etter å hjelpe.

Siren Andreassen
Content & Marketing Specialist, Luado


Internasjonal efaring

Etter å ha studert i Southampton, England i et år bestemte Siren seg for å dra videre for å prøve lykken i Amsterdam, Nederland som nyutdannet innen reklamefaget.

Der har hun hatt en god blanding av ulike oppdrag innen innholdsproduksjon for alt fra store, amerikanske merker til et mindre skandinavisk selskap. De siste årene har hun jobbet frilans med mer bærekraftige selskaper.

Etter 5 år ute, begynte hun å savne fedrelandet, som resulterte i at hun søkte på en jobb hos Luado. Det var en match fra første stund, og to uker etter hun hadde sendt søknaden var hun i full gang med å produsere.

Sosial med skaperglede

Ikke ulikt fikserne på Luado er Siren glad i å lage ting og å møte nye mennesker. På fritiden liker hun å sy, strikke og kokkelere og hun har også begynt å fotografere med sitt analoge kamera fra 70-tallets Japan.


– Jeg er interessert i gjenbruk og å reparere ting som skranter over å kjøpe nytt, så om man ikke føler seg handy nok til å gjøre det selv, så hvorfor ikke få litt hjelp? For mange handler det nok ofte om mangel på tid, så jeg er er her for å gjøre det tidsbesparende for dem å finne Luado, så småjobben kan bli unnagjort på et rettferdig og enkelt vis.


Siren er positivt av natur og elsker å bli kjent med nye folk, så ikke vær redd for å ta kontakt med henne om du har en idé om et samarbeid eller noe annet gøy du tenker vi burde vite om i Luado.

Send henne en e-post på: siren@luado.no.

Velkommen til Siren!

Hilsen
Luado-teamet