Vinn en hjelpende hånd fra Luado – Verdi 996 kroner

Sitter du litt fast i hverdagen?

Sitter du litt fast i hverdagens kjas og mas? Bli med i vår Facebook konkurranse og vinn 4 timer hjelp fra en av våre hjelpende hender på Luado.no.


Bli med i konkurransen nå, så er det kanskje du som stikker av med premien til en verdi på 996 kroner.


DETTE MÅ DU GJØRE

Vinneren vil bli annonsert på vår Facebookside 28. september 2018


PREMIEBESKRIVELSE

Premien inkluderer 4 timer hjelp fra en valgfri Luado-fikser på Luado.no til en samlet verdi av 996 kroner.VILKÅR FOR DELTAGELSE

Ved å delta i konkurransen godkjenner du følgende vilkår

  1. Konkurransen leveres av Luado og gjennomføres i perioden 18.09. – 28.09.2018
  2. Deltagelse skjer i kommentarfeltet på eget innlegg på Luado sine Facebook sider
  3. Du må være over 18 år og bosatt i Oslo eller Bærum for å delta.
  4. Ved deltakelse, aksepterer vinneren av konkurransen at Luado kan dokumentere prosjektet før, under og etter gjennomføring i form av film, bilder og tekst. Og at dette materiellet kan benyttes i markedsføringsammenheng.
  5. Vinneren kåres av representanter fra Luado og annonseres på Luado sin Facebookside senest 2 dager etter avsluttet konkurranse. Vinneren kontaktes direkte via Facebook Messenger, og må innen 5 dager bekrefte at man ønsker å benytte seg av premien.
  6. Luado forbeholder seg retten til å trekke en ny vinner dersom vinneren ikke responderer innen fristen, eller ønsker å benytte seg av premien.
  7. Luado behandler samtlige opplysninger om deltakere fortrolig og gir ikke videre opplysninger til tredjepart uten deltakers forutgående samtykke.
  8. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget