En lykkelig slutt for skandale-monteringen

«Kan noen plis ta kommoden min?:(» Dette var tittelen på Finn-annonsen som fikk internett til å koke i helgen. Heldigvis visste Luado-fikser Knut Ronny hva som måtte til.

– Jeg la ut annonsen for å tulle med vennene mine, men kommoden ser faktisk sånn ut. Drømmen er at noen faktisk bare kommer for å ta den med seg, sa 21-åringen Julia til VG lørdag.

To dager brukte Julia (21) og Elena (20) på å skru sammen kommoden, overbevist om at den beste løsningen var å fikse det selv.

– Til slutt synes vi den så ganske bra ut, men det viste seg fort at den var feilmontert. Da jeg fylte den med klær, begynte kommoden å falle fra hverandre, fortalte 21-åringen Julia til BA på søndag.

IKEA tok kontakt med jentene og tilbød seg å hjelpe, noe de med glede takket ja til.

Som IKEA sin partner på montering ble vi i Luado raskt involvert og fikk koblet en av Luado-appens favoritt-fiksere, Knut Ronny på saken.

Luado-fikseren Knut Ronny tok utfordring på strak hånd. Jeg så bildene av kommoden i finn-annonsen, og var spent på om det kunne reddes, forteller Knut Ronny.

– Jeg har montert flere ti-talls av de Malm-kommodene, så dette tenkte jeg var en oppgave som kunne være morsom å prøve seg på!

IKEA-kommoden ble skrudd opp av jentene, men det gikk ikke helt som planlagt. Det er litt morsomt, for jeg har akkurat samme kommode på mitt rom, bare at det er to enkle, og den har jeg montert selv, forteller Elena.

– Men når jeg skulle bygge denne skjønte jeg ingenting!

Etter kun 1 time var kommoden demontert og montert, forteller jentene entusiastisk.

– Kommoden ble så god som ny, vi er så imponert!

Det var utrolig moro å hjelpe to så koselige jenter, og det var gøy å få det til uten å måtte kjøpe inn noen nye deler, forteller Knut Ronny.

– Gummistrikken var ikke lengre nødvendig og kommoden kunne brukes på normal måte!


KJENNER DU DEG IGJEN?

I Luado-appen finner du mange flinke og pålitelige fiksere som kan montere ditt IKEA-møbel fra 249 kr/timen. Enten fra start av, eller som kan fortsette der du ble sittende fast.

BESTILL IKEA-MONTERING HER