Hvorfor velge Luado til dine småjobber?

Lurer du på hva som er fordelene ved å bruke Luado.no når du har mye som skulle vært gjort?

Vi har laget en oppsummering med 5 gode grunner for å gjøre det enkelt for deg.

  1. Enkelt å få unna to-do lista
  2. Få hjelp til fastpris – 249 kr/timen
  3. Godkjente fiksere og fornøyde kunder
  4. Du er forsikret gjennom If
  5. Ansvarlig og rettferdig for alle

BESTILL HJELP NÅ!


1. ENKELT Å FÅ UNNA TO-DO LISTA

Med Luado er det lekende lett å ta unna småjobbene som ofte utsettes i en hektisk hverdag. Sett bort hele jobben til en Luado-fikser – eller få jobben gjort dobbelt så raskt og dobbelt så gøy sammen med en fikser. Opp til deg!

Fikk nytt barnerom på 4 timer

– Det var ikke det at jobben var så stor. Tre vegger skulle males to strøk og noen IKEA-møbler skulle monteres. Men så var det å få det gjort da!

Helene fra Stabekk

Du bestiller hjelp på minutter i Luado-appen eller på luado.no og ser med en gang hvem som kan hjelpe deg – når det passer for deg. Bestilling bekreftes med en gang og du kan starte å chatte med fikser du har valgt. Enkelt og greit!


Når jobben er bestilt kan du enkelt chatte med valgte fikser og avklare nødvendige detaljer. Dukker noe opp, kan du enkelt foreslå et nytt tidspunkt, og du kan kostnadsfritt avbestille jobben inntil 24 timer før start.

2. FÅ HJELP TIL FASTPRIS – 249 KR/TIMEN

Hvorfor bruke masse tid på å forhandle pris, når du bare ønsker å få småjobben gjort? Med fast timepris på 249 kr/timen blir det enklere og mer forutsigbart for deg – og mer rettferdig for den som utfører jobben.

– Luado gjør det veldig enkelt å finne en som kan gjøre jobben. I tillegg gjør den faste timeprisen det forutsigbart, og man føler seg ivaretatt med tanke på forsikring og skatt.

Kristofer fra Oslo

3. FLINKE FIKSERE – FORNØYDE KUNDER

I Luado er vi opptatt av kvalitet. Derfor intervjuer vi alle fiksere som registrerer seg før de blir godkjent og kan tilby sine tjenester på Luado.no. Fikserne på Luado er «folk flest». Det er studenter, pensjonister, deltidsarbeidere og naboer. Felles for alle er at de er praktisk anlagt, har ferdigheter, og et ønske om å hjelpe og tjene litt ekstra på småjobber.

Med tusenvis av oppdrag utført i Oslo og Bærum er vi stolte og ydmyke over at våre brukere i snitt rangerer sin opplevelse av Luado til 4.9 av 5.0 mulige.


– Vi trengte jo ikke spesialister for å bære opp tingene til leiligheten, vi trengte bare noen ekstra hender!

Laila fra Oslo

4. DU ER FORSIKRET GJENNOM IF

Det skal være trygt for alle parter å bruke Luado. Derfor er forsikring fra If Skadeforsikring inkludert på alle jobber som bestilles og utføres gjennom Luado.no.

  • Tyverig og hærverk – inntil 1 mill. kroner
  • Ansvar – inntil 10 mill. kroner
  • Ulykke – inntil 0,5 mill. kroner
5. ANSVARLIG OG RETTFERDIG

Luado jobber for et mer ansvarlig og rettferdig småjobbmarked. Med en fastpris på 249 kroner per time og et samarbeid med Skatteetaten, sier vi nei til svart arbeid og sosial dumping. Og med forsikring fra If inkludert i prisen, sikrer Luado både bestiller og fikser dersom uhell oppstår.

Jobbformidleren som sjarmerer LO

– Det er bra at man kan lykkes og tiltrekke seg oppdragsgivere- og takere gjennom seriøsitet, ikke gjennom å stadig skulle presse priser og arbeidsvilkårene nedover, mener hun.

Julie Lødrup, førstesekretær i LO til Dagsavisen 11. juni 2017