Tre stiler – hvilken stue føler du deg hjemme i?

Skap din personlige atmosfære og finn en fargepalett som passer for akkurat deg. La deg inspirere av våre tre stilretninger. Hvor føler du deg hjemme?

Herr Vinter banker snart på døren og den mørkeste tiden av året står for tur. Det er tid for å skape et lunt og koselig hjem. Krype opp i sofaen under et pledd og nyte en varm kopp te.

Vi nordmenn bruker mye tid hjemme, og det er viktig å omgi seg i behagelige omgivelser. Skap din personlige atmosfære og finn en fargepalett som passer for akkurat deg.

Anette Bonde Vesterby og Laila Falck fra Ella på stell.

I samarbeid med interiørbedriften Ella på stell har vi satt sammen tre eksempler på stilretninger. Fra det klassiske til det som er i trendbilde nå.

Vi har brukt den samme sofaen, slik at du enkelt kan se hvordan rommene endrer karakter med ulike veggfarger.

Hvor føler du deg hjemme?

STIL 1 – NØYTRAL BASE

Mange er mest komfortable med en nøytral base og det finnes mange flotter gråtoner, med en touch av farge. Det har lenge vært en oppfattelse av at nøytrale gråtoner er et trygt valg, men disse kan ofte oppfattes som litt lilla av øyet. Derfor styrer vi gjerne unna disse, og velger heller gråtoner som går mot det gyllende eller det varme.

Veggen er malt i fargen 12078 Comfort Grey.

Med en nøytral veggfarge er det enklere å endre uttrykk i stua. Her har vi gått for sterke kontrastfarger, grafisk mønstermix og sort som bryter.

STIL 2 – SLIPP NATUREN INN


Hvorfor ikke slippe naturen inn i stua og velge en grønn base? Vi oppsøker gjerne naturen for å koble av og lade batteriene. De senere årene har mange følt seg trygge på å velge støvete mint-toner som en kontrast til det hvite og grå. Men det kan også være spennende å strekke seg enda mer mot naturen, og tørre å velge klarere grønntoner.

Veggen er malt i fargen 7629 Antique Green.

Ved å tilføre grønne planter som interiørdetaljer får man følelsen av en deilig grønn oase, som både er godt for inneklima og for kropp og sjel.

STIL 3 – JORDNÆR ATMOSFÆRE


Vi får ofte spørsmål om vi kan hjelpe med å forme et lunt og koselig hjem. Ved å tørre å velge blant jordnære fargetoner, blir det med én gang en behagelig og avslappende atmosfære. Den varme fargepaletten er stor, med alt fra støvete puddernyanser til dype, brente terrakottatoner.

Veggen er malt i fargen 20120 Organic Red.

Her har vi mikset ulike materialer, som ull, velur, treverk og sisal. Det etniske og rustikke er med på å skape en spennende setting og tilfører varme til interiøret.

VI HJELPER DEG I GANG

Til en fast pris på kr 1.950,- kommer Laila og Anette fra ELLA hjem til deg og rådgir i to timer om det du lurer på knyttet til fargevalg, oppussing, innredning og styling.


BESTILL RÅDGIVNING FRA ELLA


Med gode råd fra ELLA i bunn blir det også mye enklere å vurdere omfang av arbeidet og gi Luado-fikseren du velger presise instruksjoner når de kommer for å utføre arbeidet. Og husk at på Luado får du jobben gjort til en fast timepris på 249 kroner.


LEGG UT DIN SMÅJOBB