Fra stue til drømmerom – på én helg!

Få drømmestuen på en helg

Drømmer du om å komme hjem til en varm og hjemmekoselig stue? Er du lei de hvite og grå veggene som har stirret kaldt og minimalistisk på deg siden midten av 2000-tallet? Da er du neppe alene.

Vi i Luado har en ambisjon om å gjøre det enkelt for deg å få ting fikset hjemme på en effektiv og ansvarlig måte.

Med tjenesten, luado.no er det nå enklere enn noen gang å finne flink private fiksere i ditt nærområde til ulike småjobber – hvitt og til en fast timepris på 249 kroner


LEGG UT DIN SMÅJOBB


Nå har vi inngått samarbeid med Ella på stell, en annen gründerbedrift som også gjør terskelen mye lavere for å komme i gang med prosjektene hjemme.

Laila Falck og Anette Bonde Vesterby fra Ella på stell.
SMÅ DETALJER. STORE ENDRINGER

Laila Falck og Anette Bonde Vesterby driver Ella på stell. Selskapets mål er å hjelpe deg med fagkunnskapen du trenger for å realisere drømmerommene, og de har blant annet foreslått endringene i stua du ser på bildene her.

– Vi tenker at det ofte er de små tingene som gir de store endringene. Litt farge, grønne planter og noen interiørdetaljer er ofte nok for å skape en helt annen stemning i et rom, sier Laila.

Til en fast pris på kr 1.950,- kommer Laila og Anette hjem til deg og rådgir i to timer om det du lurer på knyttet til fargevalg, oppussing, innredning og styling.

Med gode råd i bunn blir det også mye enklere å vurdere omfang av arbeidet og gi Luado-fikseren du velger presise instruksjoner når de kommer for å utføre arbeidet.

LEK MED FARGER

Etter mange år der hvitt og grått har dominert, velger mange nå mer fargerike hjem.

Ella på stell-gründerne mener du gjerne må sette flere farger på tilværelsen, men at det viktigste er hva du vil trives med selv – ikke tenk for mye på trender eller hva som er «rett og galt».


Se hvor lite som skal til for å skape drømmestuen.

– Bruk elimineringsmetoden. Ønsker du gult, rødt, blått eller grønt? Når du har landet den biten, kan du gjerne spille på flere valører innenfor samme fargetone, sier Anette.

Og når fargen er bestemt, kan du krydre med detaljer. Gulvtepper skaper for eksempel en fin ramme i rommet, mener Ella på stell-gründerne. Grønne planter gjør seg alltid, og miljøbelysning er avgjørende.

Husk også at alle former for levende lys øker kosfaktoren betraktelig.

– Her er de hvite veggene blitt malt, det er kommet inn litt farge, grønne planter, pledd og friske blomster.

ENKELT OG HVITT UTFØRT

Trenger du hjelp til å få gjennomført endringene, kan du gå til Luado.no for å få jobben gjort.

Her finner du flinke folk som kan hjelpe deg med små og mellomstore prosjekter – enkelt, hvitt og forsikret.


På luado.no kan du få hjelp til sparkling, maling, snekring, oppheng og små operasjoner, eller til flytting, utearbeid og rengjøring.

– Vårt mål er å gjøre det enkelt å finne ansvarlig og god arbeidskraft til de enklere oppgavene, fordi vi vet at det er tidkrevende og komplisert for mange å innhente priser, vurdere og velge riktig, sier Jarle Naustvik i Luado

Bruker du Luado får du en fast timepris på kr. 249,-, vi samarbeider med Skatteetaten, for å sikre at du får småjobbene utført på en ansvarlig måte. Og med forsikring fra If inkludert i prisen, sikrer Luado både bestiller og fikser dersom uhellet oppstår.

LEGG UT DIN SMÅJOBB