Slik får du like fint hus som Jenny (4) – på en helg!

Glem finansieringsbevis og egenkapital: 4 år gamle Jenny fikk oppfylt boligdrømmen i hagen på Nordstrand. Slik kan du få ditt eget drømmelekehus.

Solfylte dager, sukret rabarbra og grønske på knærne. Nå om sommeren forvandles hagen til en egen verden for et lite barn — en jungel å forsvinne og fantasere i.


Fantasien er selvfølgelig ikke komplett uten et ordentlig lekehus, slik Jenny (4) har fått i hagen på Nordstrand.

Her holder en smørblid jente åpen godteributikk hele sommeren rundt og inviterer gjerne på kaker og te. De friske fargene i pasteller har hun valgt selv, mens Ella på stell har hjulpet med interiøret.

– Jeg vil ha en stooor vegg å tegne på…. så ønsker jeg meg en helt egen godteributikk, og så vil jeg ha sånn orange og gul farge.

Jenny, 4 år


Fantaserer barna dine også om et eget drømmehus? Er det gamle kanskje nedslitt, grått og kjedelig? Det trenger ikke være vanskelig å få et hus som Jennys: Med disse enkle tipsene er det gjort på en helg. Og husk: Luado og Ella på stell er her om du skulle trenge hjelp.


SMÅ DETALJER – STORE ENDRINGER

Barnas verden er full av detaljer, det vet du som forelder. Små ting blir store, og det samme gjelder for lekehuset. Jennys drøm var en godteributikk. Små krukker fylt med sukkertøy, et ordentlig kassaapparat, iskrem og koppestell i forskjellige farger, var noe av detaljene Ella på stell brukte for å realisere drømmen. Hør med barna dine hva de kunne tenke seg – det skal ikke så mye til for å trigge fantasien. Med et par godt utvalgte detaljer kan et ellers kjedelig hus bli en liten verden.

Som voksen er det kanskje ikke den daglige driften av godteributikken du bekymrer deg mest for, men for vedlikeholdet. Her er det nok fort du som ender opp som vaktmester, vaske- og ryddehjelp. Gjør deg selv en tjeneste og gjør huset praktisk med tanke på renhold og flytting om du skulle ønske det.


LEK MED FARGER

Barndommen skal være fargerik, men det trenger ikke være smakløst. Det aller viktigste er at barna blir fornøyd, så her er det lov å la fantasien få spillerom. Pastellfargene i Jennys hus er et godt eksempel på noe som både er lekent og stilig.

FØR og ETTER bilder fra Jenny sitt lekehus på Nordstrand


ELLA på stell fikk i oppgave å pusse opp dukkestuen fra det fargerike 80-tallet til dagens skjønne pasteller. Jenny var med på fargevalget, og løsningen med en fargebase av mint, gult og korall var et perfekt utgangspunkt.

Samtidig ivaretas den luftige og lyse sommerfølelsen, og med riktig valg av glansgrad på malingen matcher lekehuset «voksenhuset» og glir godt inn i hagen på Nordstrand.


ELLA GIR DEG INSPIRASJON OG GODE RÅD

Sitter du fast? Laila og Anette i ELLA på stell hjelper deg med veiledning og planlegging av design, fargevalg og interiør i lekehuset. Bestill en veiledningspakke til 1.950 kroner så kommer Laila og Anette hjem til deg og gir veiledning om fargevalg, praktiske løsninger og interiør i lekehuset.

KONTAKT ELLA FOR VEILEDNING


Med gode råd i bunn blir det også mye enklere å vurdere omfang av arbeidet og gi Luado-fikseren du velger presise instruksjoner når de kommer for å utføre arbeidet.


ENKELT OG HVITT UTFØRT

Trenger du hjelp til å få gjennomført endringene for ditt lekehus, kan du gå til Luado.no for å få jobben gjort. Her finner du flinke folk som kan hjelpe deg med små og mellomstore prosjekter – enkelt, hvitt og forsikret.

FÅ HJELP FRA LUADO TIL 249 KR/TIMEN