Vinn ditt drømmelekehus – Verdi 20.000 kroner

———KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET———

Fantaserer barna dine også om et eget drømmehus? Er det gamle kanskje nedslitt, grått og kjedelig? Nå gir Luado, ELLA på stell og Bauhaus deg muligheten til å vinne fornyelse av ditt lekehus.

Bli med i konkurransen, så er det kanskje du som stikker av med premien med gode råd og veiledning fra ELLA, arbeidskraft fra Luado og materialer fra Bauhaus, alt til en samlet verdi av 20.000 kroner


DETTE MÅ DU GJØRE
 • Klikk deg inn på konkurranseinnlegget på Luado sin Facebook side.
 • Skriv “Drømmelekehus” i kommentarfeltet før 28. Mai 2018. PS! Husk at du også kan tipse venner og familie ved å skrive inn navnet deres i kommentarfeltet.
 • Vi trekker ut 10 finalister som må sende oss bilde av sitt nåværende lekehus og trekker en heldig vinner blant disse som vil få hjelp med sitt prosjekt.
 • Det var det!

PREMIEBESKRIVELSE

Premien inkluderer veiledning fra ELLA på stell, arbeidskraft fra Luado og materialer/utstyr fra Bauhaus til en samlet verdi av 20.000 kroner. Luado og ELLA på stell utfører prosjektet hos vinneren etter nærmere avtale i løpet av Juni 2018.


VILKÅR FOR DELTAGELSE

Ved å delta i konkurransen godkjenner du følgende vilkår

 1. Konkurransen leveres av Luado og ELLA på stell i samarbeid med Bauhaus og gjennomføres i perioden 20.05. – 27.05.2018
 2. Deltagelse skjer i kommentarfeltet på eget innlegg på Luado sine Facebook sider
 3. Du må være over 18 år og bosatt i Oslo eller Bærum for å delta.
 4. Du eier selv lekehuset som skal fornyes, eller har tillatelse fra utleier til å utføre prosjektet
 5. Ved deltakelse, aksepterer vinneren av konkurransen at Luado, ELLA på Stell og Bauhaus kan dokumentere prosjektet før, under og etter gjennomføring i form av film, bilder og tekst. Og at dette materiellet kan benyttes i markedsføringsammenheng.
 6. Ved deltagelse aksepterer vinneren at prosjektet gjennomføres etter nærmere avtale i Juni 2018
 7. Luado og ELLA på stell trekker 10 finalister som må sende oss bilde av sin nåværende lekestue.
 8. Vinneren kåres av representanter fra Luado og ELLA på stell blant de 10 finalistene, og annonseres på Luado sin Facebookside senest 2 dager etter avsluttet konkurranse. Vinneren kontaktes direkte via Facebook Messenger, og må innen 5 dager bekrefte at man ønsker å benytte seg av premien.
 9. Luado og ELLA på stell forbeholder seg retten til å trekke en ny vinner dersom vinneren ikke responderer innen fristen, eller ønsker å benytte seg av premien.
 10. Luado og ELLA på stell behandler samtlige opplysninger om deltakere fortrolig og gir ikke videre opplysninger til tredjepart uten deltakers forutgående samtykke.
 11. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget