– Det var veldig enkelt å bestille montering

Vi er på besøk hos Lene og familien på Fornebu. De skal få hjelp med montering av plisségardiner fra Visor, som er Luados nye samarbeidspartner.

På plass i boligen er Alexander, montøren fra Luado. Han er i full gang med å sette opp gardinene til Lene i stuen.


– Det er kjekt å få hjelp når man ikke har så mye tid sier Lene, som er mamma til to små barn.


Montering, en forutsetning

Lene er i mammapermisjon og ble anbefalt plisségardiner fra Visor i en gruppe for mødre på Facebook. Plisségardinene skal forhindre innsyn i boligen samtidig som familien kan se ut.

Hun mener at det å ha mulighet til å bestille montering av gardinene, var en forutsetning for å kjøpe dem.


– Det var veldig enkelt å bestille både montering og gardiner, og dessuten praktisk å kunne se timeplanen til Alexander og ha mulighet til å chatte med ham på forhånd. Det føltes veldig trygt, sier Lene.


Hun presiserer at det var viktig for henne at fikseren fra Luado hadde erfaring og god rating, og at forsikring var inkludert i avtalen. Familien hadde tidligere fått hjelp av Luado med montering av møbler fra IKEA, noe de ble veldig fornøyde med.


Proff på montering

Alexander har lang erfaring som fikser i Luado-appen, og de vanligste oppdragene han får er nettopp innen montering.

– For meg som fikser er dette fem stjerner. Du bestemmer selv når og hvor du skal jobbe, sier Alexander, som siden sommeren har jobbet fulltid med oppdrag fra Luado.


For å få grundig opplæring har Alexander vært på kurs hos Visor, og han har dessuten øvd selv på å montere sine egne gardiner hjemme.

I tillegg er Luado verdens beste treningsapp smiler han – som stort sett sykler til alle oppdragene sine.


– Det beste med jobben min er å få oppleve at kundene er fornøyde, at jobben er allsidig og utfordrer meg, sier Alexander.


Luado er en plattform som enkelt og effektivt formidler kontakt mellom kunder og fiksere, og som kvalitetssikrer at jobben bli gjennomført trygt, hvitt og forsikret.

→ Du kan enkelt bestille solskjermingsprodukter fra Visor her, eller montering av dine Visor-produkter på Luado her.