10 ting du trygt kan få hjelp med nå – så er du klar for deilige vårdager ute!

Til tross for at vi bare er hjemme om dagen, så strekker ikke tiden til for de fleste av oss.

Mellom unger som skal aktiviseres og mates, jobb som skal utføres og en evig strøm av rot som selvgenererer er det i hvert fall ikke tid til alle prosjektene du hadde tenkt å få fikset.

Da er det litt deilig å tenke på at det finnes flinke folk som kan montere de nye utemøblene for deg eller freshe opp hagen, helt “koronatrygt” og effektivt.

-MER STUERENT BLIR DET IKKE

Luado er et norsk start up-selskap som så dagens lys i 2017. Gründer og daglig leder Jarle Naustvik ønsket å skape en trygg og effektiv plattform for småjobber. Å få hjelp til enkle småjobber kan være en endeløs prosess.

Hos Luado er du derimot i trygge hender, enten du har behov for hjelp eller tilbyr en hjelpende hånd. Alle som ønsker å utføre småjobber må gjennom en solid godkjenningsprosess for å sikre at du som trenger hjelp får dyktige og pålitelige folk hjem til deg.

Når du trenger hjelp med en oppgave gir du en kort beskrivelse, så kobler Luado-plattformen deg automatisk med personer som er tilgjengelig i det tidsrommet og området du har oppgitt.


Deler av Luado-teamet. Fra venstre: Gründer og styreformann Edvard Eikeland, Engagement Manager Kaja Høvik Sivertsen og gründer og daglig leder Jarle Naustvik. Foto: Vilde/ Shifter.no

Alle priser og betaling er transparent og på et ansvarlig nivå, dette er ikke en plattform for svart arbeid og sosial dumping, men for å skape en effektiv og bærekraftig plattform for alle involverte.

– Dette er både teknisk og sikkerhetsmessig trygt, du får det ikke mer stuerent. Vi jobber tett opp mot aktører som Skatteetaten og LO, og har også inngått langsiktige samarbeid med IKEA, Maxbo og Jernia. Vi heier på de som trenger å tjene litt ekstra penger under trygge og ansvarlige vilkår, sier Naustvik.

Finn en ledig fikser i ditt nabolag her!

DETTE KAN LUADO TRYGT HJELPE DEG MED NÅ

Småoppgaver du gjerne skulle hatt hjelp med forsvinner ikke, selv om vi er midt i en pandemi.

Nå som vi tross alt skal bruke ganske mye av tiden vår hjemme fremover, kan det jo være fint å få unna ting du lenge har tenkt på?

Naustvik understreker at de fortsatt tilbyr mange av de samme tjenestene, men tar alle forholdsregler.

– Vi forholder oss hele tiden til myndighetenes retningslinjer, og unngår blant annet håndhilsing og holder god avstand, også til de som er friske og uten symptomer. De jobbene vi fortsatt trygt utfører er ting som kan fikses utendørs, i garasjen eller i rom og bygninger familien ikke oppholder seg i. Det er også fortsatt mulig å gjennomføre jobber innendørs så fremt alle følger gjeldende råd og forholdsregler.

Luado hjelper deg med hage og utearbeid

Naustvik trekker frem 10 konkrete oppgaver som er relevante nå og som Luado fortsatt trygt kan hjelpe deg med:

  1. Om det er på tide å parkere de gamle utemøblene og få inn noen nye, bistår flinke fiksere på Luado med både henting og montering av dine nye IKEA-møbler – og de monterer det selvfølgelig opp rett på terrassen.
  2. Det samme gjelder om du ønsker å gi det plutselige hjemmekontoret en oppgradering. De monterer enkelt opp hev-og-senk-pulten og den ergonomisk riktige stolen fra IKEA, og gjør det gjerne utendørs for å være på trygg avstand.
  3. Har du tekniske problemer med Mac, PCen eller mobil kan du finne flinke fiksere som kan bistå deg via videosamtale hvor de guider deg og sørger for at dere sammen får løst problemet.
  4. Så var det denne terrassen da, som gjerne skulle vært klargjort for en hjemmepåske. De pusser, beiser, skrubber og rengjør gjerne både terrassen og utemøblene, så dere kan nyte hyggelige påskedager i egen hage.
  5. Det er tid for å klargjøre hagen for vår. Enten du trenger beskjæring av trær eller trimming av hekk, er Luado klare for å fjonge opp hagen for våren.
  6. Kanskje du lenge har drømt om å få opp en ny redskapsbod eller kanskje et lekestativ til barna? La montørene fikse jobben for deg, så alt står klart for timesvis med moro for både unge og voksne.
  7. Trenger du full overhaling av bilen tilbyr de dekkbytte, vask og polering slik at familiebilen er klar for en ny vår. Alt hjemme i din egen oppkjørsel.
  8. Vårrengjøring og vedlikehold av fasade er de virkelig kjedelige oppgavene som alltid kommer snikende om våren. I Luado-appen finner du flinke fiksere som rydder garasjen, vasker sykler, kjører bort avfall, vasker, skraper og maler fasaden. Digg å få gjort, enda diggere når man ikke gjør det selv!
  9. Ikke helt feil å dra i gang grillsesongen allerede nå? Da er det kjekt å få en fikser til å montere og klargjøre den splitter nye grillen.
  10. For de ivrigste, som gjerne vil ha båten klar for å sette seil, men ikke har tid til å pusse den selv, hjelper gjerne flinke fiksere på Luado deg med båtpussen.

Finn tilgjengelige fiksere i ditt nabolag her!, eller bestill en fikser hjem til deg på minutter her.

HJELP Å FÅ FRA 249 KRONER TIMEN

På Luado finner du både flinke, private fiksere til en fast timepris på 249 kroner timen, men også profesjonelle tilbydere for de større og litt mer kompliserte oppdragene. De setter sin egen timepris over en minstesats.

Du bestiller enkelt hjelp på minutter direkte på nettsiden eller i appen og betalingen skjer trygt digitalt etter at du har bekreftet jobben som utført.