Vinn IKEA-gavekort og montering fra Luado – Verdi 3000 kr

— KONKURRANSEN ER AVSLUTTET—–Vinneren annonseres på Facebook ila. 5. juni 2019

Luado fyller 2 år og ikke nok med det, vi har også startet opp et samarbeid med IKEA. Det synes vi fortjener en skikkelig feiring!

Bli med i konkurransen, så er det kanskje du som stikker av med IKEA-gavekort til en verdi av 2.000 kr og hjelp med montering til en verdi av 996 kr (4 timer).


DETTE MÅ DU GJØRE
 • Klikk deg inn på konkurranseinnlegget på Luado sin Facebook side
 • Skriv “LUADO + IKEA” i kommentarfeltet før 1. juli 2019. PS! Husk at du også kan tipse venner og familie ved å skrive inn navnet deres i kommentarfeltet
 • Vi trekker ut en heldig vinner som vil bli annonsert på Facebook uke 27

PREMIEBESKRIVELSE

Premien inkluderer IKEA-gavekort til en verdi av 2.000 kr, og arbeidskraft i 4 timer til en verdi av 996 kr fra Luado til en samlet verdi av 3.000 kroner. Premien må benyttes innen 31.12.2019.


VILKÅR FOR DELTAGELSE

Ved å delta i konkurransen godkjenner du følgende vilkår…

 1. Konkurransen leveres av Luado og gjennomføres i perioden 15.06. – 01.07.2019
 2. Deltagelse skjer i kommentarfeltet på eget innlegg på Luado sine Facebook sider
 3. Du må være over 18 år og bosatt i Oslo eller Akershus for å delta.
 4. Ved deltakelse, aksepterer vinneren av konkurransen at Luado kan dokumentere prosjektet før, under og etter gjennomføring i form av film, bilder og tekst. Og at dette materiellet kan benyttes i markedsføringsammenheng.
 5. Vinneren kåres av representanter fra Luado, og annonseres på Luado sin Facebookside i uke 27. Vinneren kontaktes direkte via Facebook Messenger, og må innen 5 dager bekrefte at man ønsker å benytte seg av premien.
 6. Luado forbeholder seg retten til å trekke en ny vinner dersom vinneren ikke responderer innen fristen, eller ønsker å benytte seg av premien.
 7. Luado behandler samtlige opplysninger om deltakere fortrolig og gir ikke videre opplysninger til tredjepart uten deltakers forutgående samtykke.
 8. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget