Luado anbefaler – Knut Ronny (54) fra Oslo

Møt Knut Ronny. Han er den tredje Luado-fikseren som får utmerkelsen «Luado Anbefaler» i 2019, gratulerer så mye – det er vel fortjent!

I Luado er vi opptatt av å gi folk mulighet for ekstrainntekt under ansvarlige forhold. Fiksere som utfører jobber på Luado er folk flest. Folk som av ulike årsaker har ekstra tid og ferdigheter, og ønske å tjene litt ekstra i hverdagen. I våre «Luado Anbefaler» artikler setter vi fokus på de fikserne som utmerker seg spesielt.


Alle «Luado Anbefaler» fiksere mottar et gavekort på 500 kroner fra Jernia.Knut Ronny er en meget effektiv og nevenyttig voksen mann som bor i Oslo. Han er opptatt av å være nøyaktig, og alltid gjøre en så god jobb som mulig.

Dette er noen av grunnene til at han nå mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler» for mars 2019 i sterk konkurranse med flere andre fiksere på Luado.

Kjøpere på Luado omtaler han blant annet som grundig og ryddig, serviceinnstilt, omgjengelig og mye mer.


Nedenfor kan du bli litt bedre kjent med Knut Ronny…


FAKTA:
  • Navn: Knut Ronny
  • Bosted: Oslo
  • Medlem siden: desember 2018
  • Utfører: Montering og reparasjoner, oppussing, og hage og utearbeid.
  • Oppdrag utført: 15
  • Snitt kundetilfredshet: 5.0/5.0

Knut Ronny er tilgjengelig for oppdrag i Oslo og store deler av Bærum. Han har mye erfaring fra oppussing, gulvlegging, tapetsering, montering av skap/møbler, maling, snekring og så videre.


HVA FØRTE DEG TIL LUADO?

Jeg så reklame for Luado på Facebook og tenkte med en gang at det var noe som passet for meg. Helt siden jeg var rundt fem år har jeg likt å pusle med sånne ting, og jeg synes det er veldig givende å hjelpe andre som ikke har vært like nysgjerrig og interessert som meg, forteller Knut Ronny.

– Jeg hang over ryggen på faren min fra jeg var liten gutt, og lærte det meste av han. Han jobbet på verksted og var veldig fingernem, så han fikset det meste selv.


HVA ER DIN BESTE OPPLEVELSE?

Det er litt vanskelig å si, for det har kun vært positive opplevelser! Jeg har fått god oppfølging av Luado, og alle kundene jeg har møtt har tatt meg veldig godt i mot. Alle oppdragene har vært godt tilrettelagt, smiler Knut Ronny.

– Jeg er opptatt av å få avklart så mye som mulig på forhånd, og man løser mye med god kommunikasjon!


OPPUSSING ★★★★★

Knut hjalp oss med å sette opp nytt tak og var veldig ordentlig og jobbet hardt. Anbefales i det sterkeste. 10/10.

ELIAS (OSLO)


HAR DU LÆRT NOE NYTT?

Jeg er veldig opptatt av å ikke begi meg ut på oppdrag som jeg ikke har erfaring med fra tidligere, forteller Knut Ronny.

– Men jeg har blitt kjent med mange nye koselige mennesker og blitt bedre kjent med folk jeg ellers ikke hadde møtt!


HVOR GÅR VEIEN VIDERE?

Jeg er veldig motivert for mange nye og spennende oppdrag både hos nye og eksisterende kjøpere fremover, sier Knut Ronny fornøyd.

– Det er veldig hyggelig å høre at de jeg allerede har jobbet hos ønsker å få hjelp av meg igjen – det varmer alltid!


ØNSKER DU HJELP FRA KNUT RONNY?

Knut Ronny er tilgjengelig for oppdrag i både Oslo og store deler av Bærum. Han tilbyr sin hjelp innen kategoriene montering og reparasjoner, oppussing, og hage og utearbeid.

BESTILL HJELP FRA KNUT RONNY