Asfalt, street workout og Luado-fikser

Luado-fikser Kittil Ursin

Kittil Ursin er glad i varierte arbeidsoppgaver samtidig som at han blir motivert av å selv velge når han har mulighet til å jobbe. Kittil legger asfalt til daglig og er klar for å hjelpe deg med småjobber på Luado i helgene. Bli litt bedre kjent med Kittil her.


ASFALT, STREET WORKOUT OG LUADO

Kitti er 33 år og flyttet til Asker fra Kongsberg for cirka 5 år siden. Han bruker mye av fritiden sin på trening og er spesielt interessert i treningsformen ”street workout”

– Jeg jobber til daglig med å legge asfalt så det er ekstra mye å gjøre nå i sesongen. I helger legger jeg ikke asfalt så da liker jeg å legge inn litt ekstra arbeid med andre jobber. Da er Luado perfekt da jeg selv velger når jeg er tilgjengelig samtidig som at arbeidsoppgavene blir litt varierte.


NYTT OG SPENNENDE KONSEPT

– Jeg har vært med Luado siden starten og syns konseptet og selve nettsiden var spennende, samtidig som at det passer personligheten min. Tanken bak en kalender du styrer selv er helt genial!

– Jeg mener man blir mer motivert av å selv bestemme når man kan jobbe og også hva du vil jobbe med. For å ikke snakke om at det bare er positivt at det på Luado er en fast timespris uansett hva oppdraget går ut på. Det virker trygt, pålitelig og ikke minst motiverende for meg som Luado-fikser.


TRIVES MED VARIERTE OPPGAVER

– For å ikke snakke om at jeg til daglig jobber i en fysisk krevende jobb hvor jeg legger asfalt, er jeg flink til å gjøre ”sjauejobber”. Jeg liker å gjøre mye forskjellig og jeg er klar for å hjelpe enda flere smiler Kittil.


JEG FIKSER DET.

På Luado tilbyr Kittil hjelp innen hagearbeid, bærehjelp og sjauing. Ønsker du å få hjelp av Kittil kan du ta en kikk på Kittils Luado-profil eller…

Bestill hjelp fra Kittil her