Luado Anbefaler – Stefan (25) fra Lier

Møt Stefan. Han er den femte Luado-fikseren som får utmerkelsen «Luado Anbefaler» i 2019, gratulerer så mye – det er vel fortjent!

I Luado er vi opptatt av å gi folk mulighet for ekstrainntekt under ansvarlige forhold. Fiksere som utfører jobber på Luado er folk flest. Folk som av ulike årsaker har ekstra tid og ferdigheter, og ønske å tjene litt ekstra i hverdagen. I våre «Luado Anbefaler» artikler setter vi fokus på de fikserne som utmerker seg spesielt.


Alle «Luado Anbefaler» fiksere mottar et gavekort på 500 kroner fra Jernia.Stefan er en faglært snekker på 25 år som registrerte seg på Luado i tilbake i april. I løpet av kort tid har han allerede fått mange oppdrag og opparbeidet seg et godt omdømme med gode ratinger. Stefan omtales som positiv, hyggelig og kundeorientert.

Dette er noen av grunnene til at han nå mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler» i sterk konkurranse med flere andre flinke fiksere på Luado.

Kundene på Luado omtaler han som blant annet dyktig, hyggelig, serviceinnstilt og legger vekt på at han er en kar som yter sitt ytterste for at man skal få jobben gjort bra!


Nedenfor kan du bli litt bedre kjent med Stefan…


FAKTA:
  • Navn: Stefan
  • Bosted: Lier
  • Medlem siden: April 2019
  • Utfører: Montering, reparasjoner og snekkerarbeid.
  • Oppdrag utført: 17
  • Snitt kundetilfredshet: 5.0 av 5.0

Stefan er tilgjengelig for oppdrag i Oslo og Akershus og hjelper deg gjerne med montering eller snekring.


HVA FØRTE DEG TIL LUADO?

Stefan hadde nylig opprettet et enkeltpersonsforetak innenfor snekker-kategorien, men hans bestevenn var Luado-fikser og tipset han om å starte med å prøve ut noen småjobber først. Det var en fin mulighet for å få en kundekrets. Det eskalerte fort og jeg fikk sjansen til å prøve meg på mange ulike småjobber. Alle har vært veldig fornøyde så langt, smiler Stefan.

– Dette har gjort at de anbefaler meg videre til venner og antall jobber og nye kunder har vokst raskt!


HVA ER DITT HOVEDFOKUS HOS KUNDER?

God kommunikasjon – det er det absolutt viktigste! Her avklarer vi hva som er viktigst for dem og det gir begge partene en følelse av trygghet. Så er selvfølgelig kvalitet også svært viktig. Det er de to tingene som er mitt hovedfokus på oppdrag og det har jo gitt gode resultater så langt, smiler Stefan.

– Det er en utrolig følelse å se ansiktsuttrykket til kjøperne når jeg er ferdig og viser frem resultatet. Noen blir skikkelig overrasket over hva jeg har fått til, og smiler fra øre til øre.


HVA ER DIN BESTE OPPLEVELSE UTE PÅ OPPDRAG?

Det er mange på topplisten her, men skal jeg nevne en må det bli en småbarnsmor som ønsket hjelp med å bygge en terrasse. Et prosjekt som i utgangspunktet ikke skulle være mulig på grunn av jordforholdene. Men med godt planlagt og nøye arbeid fikk jeg det til. Det var en heftig opplevelse, og hun var så utrolig fornøyd, forteller Stefan entusiastisk.

– Nå kunne hun feire barnebursdager på terrassen og la bara leke ute og skape mange nye og gode minner der. Det er ganske givende å ha vært med på å gjøre det mulig.


MONTERING OG REPARASJONER ★★★★★

Stefan er helt strålende. Ryddig, redelig og faglig dyktig. Vi anbefaler han på det sterkeste!

Bettina (OSLO)


HAR DU LÆRT NOE NYTT PÅ OPPDRAG?

Jeg vil si jeg har forandret med faglig. I tømrer yrket er mye «svart-hvitt», mens nå får jeg mer innsikt i livet til folk og legger til mer av den «personlige touchen». Jeg er mye mer opptatt av å overgå mine egen forventninger, og lærer å tilpasse meg til ulike situasjoner.

– Når man prater med kunden på oppdraget ønsker man å hele tiden overgå forventningene, og sørge for at kunden alltid har et smil om munnen når man er ferdig med oppdraget.


HVORDAN HAR LUADO PÅVIRKET DIN HVERDAG?

Jeg synes Luado er helt rått og fantastisk! Sammenlignet med andre tjenester så er det veldig bra at Luado er gratis og baserer seg på tillit og fornøyde kunder. Tillit og fornøyde kunder er helt avgjørende i mitt yrke, det sprer seg fort hvordan kvaliteten er på arbeidet, forteller Stefan.

– Vanligvis er jeg ganske pirkete på tjenester jeg har vært innom, men med Luado er jeg bare super fornøyd med hva jeg har fått ut av å være på plattformen så langt.


HAR DU ET MOTTO DU VIL DELE MED OSS?

– Ingenting er umulig, bruker jeg å si!


ØNSKER DU HJELP FRA STEFAN?

Stefan er tilgjengelig for oppdrag i både Oslo og Akershus. Han tilbyr sin hjelp innen alle kategoriene på Luado.

BESTILL HJELP FRA STEFAN