Sandija ble månedens Luado-fikser!

Sandija (19) har jobbet og tjent sine egne penger siden hun var 13 år. På de årene har hun fått mye erfaring, og vet hva som skal til for at kjøpere blir fornøyd.

Dette kan være en av grunnene til at hun har blitt kåret til månedens Luado-fikser for november. Kjøpere på Luado omtaler henne som blant annet hyggelig, pålitelig og effektiv! Gratulerer som månedens Luado-fikser i november til superfikser Sandija.

Månedens Luado-fikser vil motta et gavekort fra Clas Ohlson til en verdi av 500 kroner.BLI LITT BEDRE KJENT MED SANDIJA:

1. HVORFOR TILBYR DU DIN HJELP PÅ LUADO?

Jeg er student og trenger litt jobb ved siden av studiene.

– Jeg synes det er veldig greit med Luado, for jeg kan velge selv når jeg vil være tilgjengelig for jobber og styre kalenderen opp mot min hverdag.

En sånn løsning passer meg bedre, enn å bare få utlevert en vaktliste 1 måned i forveien, som jeg ikke vet om passer, forteller Sandija. I tillegg er det godt betalt med 200 skattefrie kroner i timen, så det passer godt ved siden av studier.


2. DU FÅR MANGE GODE TILBAKEMELDINGER. HVA ER DIN HEMMELIGHET?

Jeg tenker det er viktig å møte opp i tide, være imøtekommende og glad. – Og selvfølgelig gjøre en god jobb, men det er vel ingen hemmelighet, ler Sandija.


– Jeg tror man kommer veldig langt ved å gjøre det man blir bedt om. Lytte til det kunden ønsker, og være hyggelig.


3. HVA LIKER DU BEST MED LUADO?

Jeg synes appen er veldig fin og oversiktlig. Det er også veldig greit at alt av betaling går gjennom appen og at alt blir registrert. Jeg får en oversikt over hvor jeg er i forhold til skattegrensene, så jeg er sikker på at det er hvitt arbeid.

– Det er også greit å ha noen man kan snakke med dersom man lurer på noe, man føler seg trygg og ivaretatt.


ØNSKER DU HJELP FRA SANDIJA?

Sandija er tilgjengelig for oppdrag i både Oslo og Bærum. Hun tilbyr sin hjelp innen kategoriene utearbeid, rengjøring og oppussing.

LEGG UT DIN SMÅJOBB