Hussain ble «Månedens Luado-fikser»

Månedens Luado-fikser

Månedens Luado-fikser for februar er en fikser som har utmerket seg med rask respons, godt utførte oppdrag og fornøyde kunder.

Gratulerer til superfikser Hussain.

Månedens Luado-fikser vil motta et gavekort fra Bauhaus til en verdi av 500 kroner.


3 KJAPPE SPØRSMÅL & SVAR

1. HVORFOR TILBYR DU DIN HJELP PÅ LUADO?

– Kort fortalt så blir jeg i godt humør av å jobbe med praktiske oppgaver så da er Luado et godt alternativ for meg.


2. DU FÅR MANGE GODE TILBAKEMELDINGER. HVA ER DIN HEMMELIGHET?

– Jeg ønsker at kjøper skal ha en god opplevelse og tror jeg vinner mye på at jeg alltid er blid, fleksibel og nøyaktig i møte med kjøper. Hvis jeg har ledig tid igjen når oppdraget er over, bruker jeg tiden på å hjelpe kjøper med småting og rydding for å yte det lille ekstra. I tillegg passer jeg på å alltid avslutte med å takke kjøper for at de velger Luado.no for å få gjennomført sine småjobber.


3. HVA LIKER DU BEST MED LUADO?

– Det jeg liker best med Luado er at tjenesten gjør det så enkelt å kommunisere med kjøperen!


ØNSKER DU HJELP FRA HUSSAIN?

Hussain tilbyr sin hjelp i Oslo Vest og Bærum og utfører oppgaver så som snømåking, utearbeid, flytteoppdrag m.m. Han disponerer en stasjonsvogn som passer fint til mindre flytteoppdrag og eller bortkjøring av avfall.
Se Hussain sin profil og bestill hjelp her…