Møt Tormod – en handy 19 åring med mye praktisk erfaring!

Bli kjent med Luado-fikser Tormod

Tormod liker å reise, oppleve nye steder og møte nye mennesker. Har får mye glede av å hjelpe andre med stort og smått, og bruker sin erfaring til å fikse små og mellomstore prosjekter for andre på Luado.


LIKER LIVET UTE I NATUREN

Tormod er 19 år gammel og bor på Snarøya i Bærum. Han har vokst opp i en familie hvor sport og friluftsliv er en viktig del av livet. De har ofte vært på jakt på Hardangervidda og han trives godt med det.

– Jeg liker også veldig godt å være ute på havet, gjerne på båttur med kompiser, stå på vannski og andre vannsport-aktiviteter.

Tormod er nettopp ferdig på videregående skole, og har i sommer jobbet på en leirskole for barn. Her har han hatt ansvar for mye forskjellig, blant annet å lære barna å klatre og stå på vannski. Han har også hatt andre sentrale oppgaver som å fikse og stelle i stand båter og annet utstyr rundt på området.

– Det å jobbe med mennesker, spesielt barn synes jeg er veldig morsomt. Det gir meg mye glede.


LÆRTE MYE PRAKTISK FRA UNG ALDER

Tormod har hatt flere jobber opp gjennom årene. Han har jobbet på Fornebu Indoor Golf Center med mange ulike praktiske arbeidsoppgaver. Han har også erfaring fra eventbransjen, hvor han har jobbet mye med koordinering og fiksing før, under og etter konserter på Telenor Arena.

– Jeg startet alene som den yngste, mens nå får jeg lov til å rekruttere venner av meg og jeg har fått mer ansvar. Jeg synes det er veldig gøy.

Tormod har erfaring med montering, dekkbytte og småsnekring. Hans far lærte han i ung alder å skru på biler og mopeder, og andre små reparasjoner. Pappa har alltid vært opptatt av at barna hans skulle lære praktiske ting og være handy, forteller Tormod.

– Jeg kan ikke bygge en bod fra bunnen, men jeg kan hjelpe til med å konstruere, snekre og bidra med mye bra.

Bli kjent med Luado-fikser Tormod

EN RETTFERDIG OG OG MOTIVERENDE TJENESTE

På Luado har man mulighet til å arbeide når man selv ønsker, men kan selv velge hvor mye eller hvor lite man vil jobbe. I tillegg er det rettferdig betaling, noe som betyr mye, forteller Tormod.

-Det er en veldig fin måte å samle de som trenger hjelp og de som ønsker å hjelpe andre, sånn som meg!. Luado har et konsept jeg liker veldig godt, det er rettferdig og motiverende.


TORMOD ER KLAR FOR Å HJELPE DEG

Tormod tilbyr sin hjelp i Oslo og Bærum i kategoriene handyman, oppussing, rengjøring og utearbeid. Ønsker du å få hjelp av Tormod kan du ta en kikk på Tormod sin Luado-profil eller…

Bestill hjelp fra Tormod her