Den behjelpelige Luado-fikseren Elise

Bli kjent med Luado-fikser Elise

Elise er en blid student som er godt vant med å hjelpe andre. Hun har mye erfaring med rengjøring og hagestell, og liker å fokusere på det positive i situasjoner.


DET ER GODT Å KUNNE HJELPE ANDRE

Elise er 26 år og er deltidsstudent i vernepleien på Høyskolen i Oslo og Akershus. Hun har mye erfaring fra institusjoner, hvor det handler om å hjelpe andre hele tiden. Hun er derfor godt vant med mye vasking og rydding i boliger.

– Her hjelper jeg mennesker som ikke kan gjøre alt selv, med blant annet å henge opp bilder, skiftning av lyspærer, vedlikedhold og andre generelle ting.


HAR MYE ERFRAING FRA FLYTTING

Elise har flyttet mye tidligere, og har ofte ønsket å kunne få litt hjelp til det av andre. Hun synes derfor det er helt supert å kunne tilby sin hjelp som Luado-fikser.

– Jeg har ikke bil å stille med, men alt annet som pakking av ting ned i esker, bæring og vasking av bolig, stiller jeg gjerne opp på!


HOBBYER SOM KOMMER GODT MED

Studiet tar mye tid, så det er hovedsyssel. Utenom dette trener Elise på treningssenter og leser mye bøker. Hun liker å stelle med planter og annet hagearbeid. Strikking kan også ta litt av tiden i hverdagen.

Bli kjent med Luado-fikser Elise

– Jeg prøver å se det positive i situasjoner og jeg liker å hjelpe folk, som kan være noe av grunnen til at jeg har såpass høy arbeidskapasitet.


LUADO PASSER GODT TIL STUDIEHVERDAGEN

Elise synes det er veldig bra at Luado tilbyr en fleksibel jobbkalender. For hennes studiehverdag er det veldig praktisk å selv kunne velge når hun ønsker å være tilgjengelig.

– I tillegg føles det ekstra godt når hun vet at personen hun hjelper faktisk ønsker den hjelpen hun tilbyr.


ELISE ER KLAR FOR Å HJELPE DEG

Elise tilbyr sin hjelp i Oslo og Bærum i kategoriene rengjøring, flyttehjelp, hagearbeid og handyman. Ønsker du å få hjelp av Elise kan du ta en kikk på Elise sin Luado-profil eller…

Bestill hjelp fra Elise her