Luado Anbefaler – Martinus (31) fra Oslo

Møt Martinus. Han er den fjerde Luado-fikseren som får utmerkelsen «Luado Anbefaler» i 2019, gratulerer så mye – det er vel fortjent!

I Luado er vi opptatt av å gi folk mulighet for ekstrainntekt under ansvarlige forhold. Fiksere som utfører jobber på Luado er folk flest. Folk som av ulike årsaker har ekstra tid og ferdigheter, og ønske å tjene litt ekstra i hverdagen. I våre «Luado Anbefaler» artikler setter vi fokus på de fikserne som utmerker seg spesielt.


Alle «Luado Anbefaler» fiksere mottar et gavekort på 500 kroner fra Jernia.Martinus er en arbeidssom og serviceinnstilt ung mann. Opprinnelig fra Kongsberg, nå bosatt i Oslo. I tillegg til å være handyman på Luado er han artist og studerer musikkproduksjon. Martinus er opptatt av å ha god kommunikasjon med kjøpere, være hyggelig og behjelpelig.

Dette er noen av grunnene til at han nå mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler» for april 2019 i sterk konkurranse med flere andre fiksere på Luado.

Kjøpere på Luado omtaler han blant annet som effektiv, presis, meget dyktig, høflig og mye mer.


Nedenfor kan du bli litt bedre kjent med Martinus…


FAKTA:
  • Navn: Martinus
  • Bosted: Oslo
  • Medlem siden: April 2019
  • Utfører: Montering og reparasjoner, male- og tapetsererarbeid, snekkerarbeid, hage og utearbeid, bortkjøring av avfall, flyttehjelp, husarbeid, og vedlikehold av bil og båt.
  • Oppdrag utført: 12
  • Snitt kundetilfredshet: 5.0/5.0

Martinus er tilgjengelig for oppdrag i Oslo og store deler av Akershus. Han har mye erfaring med hagearbeid, flytte- og bortkjøringsoppdrag, maling innen- og utendørs, montering av skap/møbler og husarbeid.


HVA FØRTE DEG TIL LUADO?

Det var min moderne og fremtidsrettet søster som anbefalte Luado. Jeg registrerte meg med en gang, litt sånn impulsivt uten å vite 100% hva jeg gikk til, forteller Martinus engasjert.

– Det viste seg å være kjempesmart, og jeg har hatt så mye glede av disse ulike småjobbene jeg har fått så langt.


HVA ER DIN BESTE OPPLEVELSE UTE PÅ OPPDRAG?

Det var nok da jeg fikk en 12-timers jobb som var både fysisk og psykisk krevende. Jobben gikk ut på å lage et steingjerde i en skråning, så både kreativiteten og arbeidsviljen fikk kjørt seg.

– Det var en tung jobb, men det var veldig gøy å få til, og ga en utrolig mestringsfølelse!


HAGE- OG UTEARBEID ★★★★★

Martinus er flink og arbeidssom. Jeg gir han mine beste anbefalinger.

PER (OSLO)


HVA ER DIN HOLDNING TIL UTFORDRINGER?

Jeg tenker alltid «Det skal gå!», og det er et motto som har vært en gjenganger i livet mitt og fungert godt for meg, smiler Martinus.

– Der de fleste gir opp vil jeg fullføre. Jeg gir ikke opp – så lenge ryggen holder


HVORDAN HAR LUADO PÅVIRKET DIN HVERDAG?

Det har hjulpet økonomien, og det er veldig praktisk at man får utbetalt jevnlig. Det er en intuitiv, moderne og fin tjeneste for alle parter, og jeg er veldig fornøyd med å ta ulike småjobber gjennom Luado, forteller Martinus.

– Jeg synes det er rettferdig og god timespris for begge parter. Luado passer godt i vår samtid!


TIPS TIL ANDRE SOM VIL FÅ LIKE FORNØYDE KUNDER?
Håndhilse, se kunden i øynene, være hyggelig og kommunisere effektivt.

– Det er viktig å være sikker på at man har forstått oppgaven, og fokusere på hvordan man skal løse det på en ordentlig måte. Og selvfølgelig være et godt menneske.


ØNSKER DU HJELP FRA MARTINUS?

Martinus er tilgjengelig for oppdrag i både Oslo og store deler av Akershus. Han tilbyr sin hjelp innen alle kategoriene på Luado.

BESTILL HJELP FRA MARTINUS