Marius (42) ble «Månedens Luado-fikser»

Marius er en behjelpelig kar med mange år med mye praktisk erfaring i bakhånd. Han har hatt fokus på god service, og imponerer med godt utførte jobber og strålende tilbakemeldinger. Dette er noen av grunnene til at han har blitt kåret til månedens fikser i august!

Gratulerer til superfikser Marius.

Månedens Luado-fikser vil motta et gavekort fra Bauhaus til en verdi av 500 kroner.BLI LITT BEDRE KJENT MED MARIUS:

1. HVORFOR TILBYR DU DIN HJELP PÅ LUADO?

Jeg er utdannet elektriker og glassmester, og jeg har vokst opp i byggebransjen. Dessverre ble jeg nylig sykemeldt etter noen skader, og da fikk jeg et ønske om å gjøre noe helt annet en stund.

Frem til jeg finner ut akkurat hva jeg vil drive med, tenkte jeg det kunne være gøy å ta noen småjobber gjennom Luado, sier Marius.

– Det gir meg muligheten til en fleksibel hverdag hvor jeg kan jobbe når jeg vil og med det jeg vil.2. DU FÅR MANGE GODE TILBAKEMELDINGER. HVA ER DIN HEMMELIGHET?

– Jeg har mange knep, men kan ikke røpe alle hemmelighetene..

Men det å møte opp presis og gjøre det kunden ønsker er to enkle tips som kan gi et godt grunnlag. Noen ganger har jeg kommet med forslag til smarte løsninger, og jeg fokuserer på å være løsningsorientert og behjelpelig. Det blir jo også tatt godt i mot.


3. HVA LIKER DU BEST MED LUADO?

Jeg liker appen veldig godt, den er veldig grei og oversiktlig. Ettersom alt er samlet på ett sted er det lett for både kunden og fikser å holde en dialog og få god oversikt over jobbdetaljene. Det er også veldig praktisk at jeg blir oppdatert hvis jeg nærmer med skattegrensene, sier Marius.

– Jeg liker også godt at det er en fast timepris. Det er ofte vanskelig og tar mye tid å vite hva som er «riktig» pris for en småjobb. På Luado opplever jeg at timeprisen er rettferdig.


ØNSKER DU HJELP FRA MARIUS?

Marius er tilgjengelig for oppdrag i både Oslo og Bærum. Han tilbyr sin hjelp innen kategoriene handyman, utearbeid og oppussing.

FÅ HJELP TIL 249 KR/TIMEN