Den australske handy koristen

Bli kjent med Luado-fikser Dave

Dave er en engasjert og omgjengelig Luado-fikser, som er glad i å hjelpe andre. Han har mye erfaring fra vedlikehold av både hus, hytter og båt. Bli bedre kjent med Dave her.


BRUKER ERFARINGEN TIL Å HJELPE ANDRE

Dave Dawson er 48 år gammel, født og oppvokst i Australia. Han har bodd i Norge i nesten 18 år og har to voksne barn.

Nå bor Dave i en villa på Sogn i Oslo, han har både hytte og båt, og alt av vedlikehold opprettholder han selv. Tidligere har han jobbet i IT-bransjen, men er i dag mellom jobber.

– I og med at jeg er mellom jobber har jeg tid til overs. Denne tiden bruker jeg gjerne på å hjelpe andre med ulike praktiske oppgaver. At jeg tjener litt ekstra i måneden på å hjelpe andre kommer også godt med.


HAR FLERE STRENGER Å SPILLE PÅ

Til daglig fikser han mange småprosjekter i eget hus og hage. Han har et større prosjekt med en dag-stue i sitt eget hus som han jobber med så ofte som han kan.

– Jeg har en drøm om å tilbakeføre rommet til slik det originalt var på 1950-tallet.

Dave er veldig interessert i musikk, og spesielt i sang og kor. Han er selv med i Oslo Domkor og synger bass i Oslo Filharmoniske Kor, som er koblet til Oslo Filharmonien. Dette trives han veldig godt med.

Han kategoriserer seg selv som en typisk australier; engasjert, livlig og omgjengelig fyr.

Bli kjent med Luado-fikser Dave


FOKUS PÅ HVITT OG ANSVARLIG ARBEID

– Noe av det som er bra med Luado er at det er en svært aktiv og oppegående tjeneste. Ved bruk av nett og sms tett sammen gir det en brukervennlig og enkel løsning, mener Dave. Jeg liker også godt at at Luado er en småjobbtjeneste som fokuserer på hvitt og ansvarlig arbeid.


DAVE KAN HJELPE DEG MED DET MESTE

Dave har mange gode egenskaper på lager, og tilbyr i kategoriene Handyman, Oppussing, Utearbeid, Rengjøring og Flyttehjelp. Han kan stille med standard verktøykasse og bil/suv. Ønsker du å få hjelp av Dave kan du ta en kikk på Dave sin Luado-profil eller…

Bestill hjelp fra Dave her