Ahmed ble «Månedens Luado-fikser» i mars

Luado-fikser Ahmed

Månedens Luado-fikser for mars er en fikser som har være på Luado siden sommeren 2017. Han har utmerket seg med mange gode tilbakemeldinger, stilt opp på kort varsel og levert det lille ekstra. 

Gratulerer til superfikser Ahmed.

Månedens Luado-fikser vil motta et gavekort fra Bauhaus til en verdi av 500 kroner.


BLI LITT BEDRE KJENT MED AHMED:

1. HVORFOR TILBYR DU DIN HJELP PÅ LUADO?

– Jeg tilbyr min hjelp på Luado fordi jeg har litt forskjellig kunnskap om de forskjellige kategoriene Luado formidler, samtidig som jeg synes det er veldig givende å hjelpe andre. Jeg liker godt å variasjonen i småjobber, så det er en bonus!


2. DU FÅR MANGE GODE TILBAKEMELDINGER. HVA ER DIN HEMMELIGHET?

– Hehe, det er vel hovedsaglig å fokusere på å være snill, behjelpelig og effektiv. Sørge for at kunden får det de betaler for, og levere kvalitet!


3. HVA LIKER DU BEST MED LUADO?

– Det jeg liker best er rettferdigheten! Det er god timepris for begge parter. I tillegg er det veldig praktisk at all betaling skjer online, og man er forsikret i If. Jeg liker rett og slett hele systemet, det er enkelt og rettferdig!


ØNSKER DU HJELP FRA AHMED?

Ahmed tilbyr sin hjelp innen kategoriene handyman, oppussing, utearbeid og flyttehjelp. Han er tilgjengelig for oppdrag i Oslo og Bærum. Se Ahemd sin profil og bestill hjelp her…