Ahmed ble «Månedens Luado-fikser» i mai

Månedens Luado-fikser for mai er en fikser, var en av de første som opprettet en fikser-profil på Luado våren 2017. Han har utmerket seg med gode tilbakemeldinger, godt utførte jobber og høy servicegrad.

Gratulerer til superfikser Ahmed.

Månedens Luado-fikser vil motta et gavekort fra Bauhaus til en verdi av 500 kroner.


BLI LITT BEDRE KJENT MED AHMED:

1. HVORFOR TILBYR DU DIN HJELP PÅ LUADO?

Jeg synes det er gøy å bli kjent med nye mennesker, og jeg trenger å tjene litt penger. Det er greit å gjøre noe når jeg ikke er på skolen. Jeg trenger arbeidserfaring for å få jobber, og Luado gir meg mulighet til det.


2. DU FÅR MANGE GODE TILBAKEMELDINGER. HVA ER DIN HEMMELIGHET?

Jeg sørger alltid for å prøve å gjøre kjøperen fornøyd. Jeg gjør det de ber om.


3. HVA LIKER DU BEST MED LUADO?

Jeg synes det er veldig trygt og greit. Jeg liker at man får penger direkte på kontoen. Det er også veldig fint for ungdommer. Det er vanskelig å finne jobber, men med Luado kan man bygge opp erfaring og starte karrieren sin.


ØNSKER DU HJELP FRA AHMED?

Ahmed tilbyr sin hjelp innen kategoriene handyman, oppussing, utearbeid og rengjøring. Han er tilgjengelig for oppdrag i både Oslo og Bærum.

Bestill hjelp fra Ahmed her…