Luado Anbefaler – Sofia fra Oslo

Møt Sofia. Den første Luado-fikseren som får utmerkelsen «Luado Anbefaler» i 2019.

I Luado er vi opptatt av å gi folk mulighet for ekstrainntekt under ansvarlige forhold. Fiksere som utfører jobber på Luado er folk flest. Folk som av ulike årsaker har ekstra tid og ulike ferdigheter og ønske å tjene litt ekstra i hverdagen. I våre «Luado Anbefaler» artikler setter vi fokus på de fikserne som utmerker seg spesielt. Alle «Luado Anbefaler» fiksere mottar også et gavekort på 500 kroner fra Jernia.

Sofia er en dame med mye erfaring innenfor rengjøring, og siden hun registrerte seg som fikser på Luado i slutten av 2018 har hun fått mange småjobber – og utelukkende gode tilbakemeldinger.

Hun er serviceminded og får mye glede av å hjelpe andre mennesker.

Dette er noen av grunnene til at hun blir den første «Luado Anbefaler» for 2019.

Kjøpere på Luado omtaler henne blant annet som hyggelig og flink, og anbefaler henne på det sterkeste.

Nedenfor kan du bli litt bedre kjent med Sofia…


FAKTA:
  • Navn: Sofia
  • Bosted: Oslo
  • Medlem siden: Desember 2018
  • Oppdrag: Rengjøring og utearbeid
  • Utførte oppdrag: 9
  • Snitt kundetilfredshet: 5/5

Sofia er tilgjengelig for oppdrag i både Oslo og Bærum. Hun tilbyr sin hjelp innen kategoriene utearbeid, rengjøring og oppussing.


HVA FØRTE DEG TIL LUADO?

Jeg var mellom to jobber og da passet det veldig bra å ta noen småjobber siden jeg hadde litt ekstra tid, og det er en fin bi-inntekt. Det er også veldig godt å vite at man er forsikret dersom det skulle skje noe, forteller Sofia.

– De ekstra pengene man tjener føles enda bedre når man vet at det er lovlig arbeidskraft og rettferdig betaling. Jeg tror også kjøpere føler på det når de bestiller hjelp gjennom Luado.


HVA ER DIN BESTE OPPLEVELSE FRA ET LUADO-OPPDRAG?

Det var nok da jeg hjalp en kjøper som virkelig trengte min hjelp på grunn av et funksjonshinder, og ikke kunne utføre jobben selv.

Jobben min ble virkelig verdsatt, og det gir meg mye glede når jeg kan hjelpe dem som virkelig trenger det.

– Noen er så takknemlige og jeg tror det ikke bare er hjelpen de blir glade for, men også det å få en hjem til seg som de kan snakke med og bli sett av. De oppdragene oppleves som ekstra gode.


HAR DU LÆRT NOE NYTT PÅ ET OPPDRAG?

Noen oppdrag er litt mer avanserte enn jeg forventet, så jeg har fått sjansen til å lære nye ting. Jeg hadde blant annet et oppdrag som gikk ut på å vaske og pusse veldig skjøre utskjæringer i taket som var over 150 år gamle.

Her måtte jeg være veldig forsiktig og nøyaktig, så på de 4 timene jeg jobbet var det bare en liten del som var ferdig, forteller Sofia. Dette var noe jeg aldri hadde gjort før, og heller ikke en jobb jeg trodde jeg kom til å gjøre heller.

– Jeg synes det var en morsom jobb, ettersom jeg er veldig interessert i historie og jeg synes det er viktig å bevare det man kan!


HAR DU ET TIPS TIL ANDRE LUADO-FIKSERE?

Jeg tenker at det viktigste er at man utfører jobben etter det som er avtalt, det er et veldig godt utgangspunkt, sier Sofia.

– Det er også viktig å ha en god dialog med kjøperen, at man er hyggelig når man møtes og at man holder avtalen!


HAR DU ET VISDOMSORD DU VIL DELE MED OSS?

Jeg er veldig humanist, så jeg tenker at det er viktig å behandle andre som du selv vil bli behandlet, smiler Sofia. Som Gandhi sa

– Be the change you want to see in the world.


ØNSKER DU HJELP FRA SOFIA?

Sofia er tilgjengelig for oppdrag i både Oslo og Bærum. Hun tilbyr sin hjelp innen kategoriene utearbeid, rengjøring og oppussing.

BESTILL HJELP FRA SOFIA