Sper på inntekten som Luado-fikser

Luado-fikser Bård klippet hekk på Høvik

– Jeg starter opp en nettbutikk for bærekraftige klær, og nå som jeg er i startgropa er det kjekt å tjene litt ekstra. Med pengene jeg tjener som Luado-fikser kan jeg spe på inntekten når jeg har litt tid til overs.

Bård Gustavsen (38) bor på Bekkestua, og starter opp en nettbutikk for fairtrade-sertifiserte klær. Han selger klær for både barn og voksne, og vurderer å utvikle en linje for ungdom. I en oppstartsfase kommer det godt med å tjene litt ekstra, og å få litt variasjon i hverdagen. Å bli Luado-fikser passet derfor veldig bra.

– Jeg fant Luado på Facebook og fikk godt inntrykk av tjenesten på nettet. Den virker gjennomtenkt, veldig brukervennlig og ryddig. Jeg har alltid likt fysisk arbeid, så småjobbene jeg gjør som Luado-fikser gir meg en fin variasjon fra å jobbe med butikken. Samtidig er det stor fleksibilitet i det at jeg kan bestemme selv hvilke oppdrag jeg vil ha, sier Bård.


FIKK RASKT OPPDRAG

Selv om tjenesten ikke startet opp før 3.mai har han allerede hatt sitt første oppdrag.

– Jeg fikk en sms om et nytt oppdrag fra Helene som bor på Haslum som jeg måtte bekrefte innen 60 minutter. Dette synes jeg var veldig effektivt og greit, forklarer Gustavsen.

Han valgte å ta på seg jobben med å klippe hekken og rydde i hagen til familien, og gjorde oppdraget en torsdag ettermiddag.

– De bor ikke så langt unna meg, så jeg tok bare bussen bort. Der stod utstyr klart og etter en liten runde rundt hagen var det bare å sette i gang. Han jobbet tre timer i hagen, sammen med mannen i huset.

– Jeg har jo hjulpet venner med småjobber før, og det føltes litt på samme måte. De var veldig hyggelige og vi kom godt overens umiddelbart, forteller Bård.

Etter sitt første oppdrag er det spesielt tre ting Bård vil trekke frem som positivt:

  • Kommunikasjonen. Jeg får en tekstmelding når jeg får inn et nytt oppdrag, og kommunikasjonen med oppdragsgiver er veldig enkel og rett på sak.
  • Forsikring. Det er en stor fordel at jeg er ulykkes- og ansvarsforsikret i If når jeg utfører oppdrag. Dette er ting jeg ikke hadde tenkt på hvis jeg skulle gjort det helt for meg selv, og gir meg en ekstra trygghet.
  • Fleksibilitet. Som gründer er det fint å kunne spe på inntekten litt, og da er det fint med en fleksibel tjeneste hvor jeg får fast betaling pr time, og selv kan bestemme hvilke oppdrag jeg vil ha.

GA MERSMAK

Tre timer i hagen til familien Friis ble unnagjort med gode tilbakemeldinger, og var en hyggelig ettermiddagssyssel, synes Bård.

– Det ga absolutt mersmak å være Luado-fikser, og jeg tar gjerne flere oppdrag. Nå har jeg jo fått litt mer trening, avslutter han smilende. Sjekk ut nettbutikken til Bård her:


JEG FIKSER DET.

Ønsker du å få hjelp av Bård kan du ta en kikk på Bårds Luado-profil eller…

Bestill hjelp fra Bård her