Daniel ble månedens Luado-fikser!

Daniel (30) har jobbet siden han var 12 år, og har på den tiden vært innom mange ulike yrker og fått mye praktisk erfaring. Det har kommet godt med på Daniels mange ulike småjobber, hvor han har fått utelukkende gode tilbakemeldinger fra kjøpere.

Dette kan være en av grunnene til at Daniel har blitt kåret til månedens Luado-fikser for desember. Kjøpere på Luado omtaler han som blant annet pålitelig, nøyaktig og svært service minded. Gratulerer som månedens Luado-fikser i desember til superfikser Daniel.

Månedens Luado-fikser vil motta et gavekort fra Clas Ohlson til en verdi av 500 kroner.


BLI LITT BEDRE KJENT MED DANIEL:

1. HVORFOR TILBYR DU DIN HJELP PÅ LUADO?

Jeg jobber som assisterende butikksjef, men jeg har en del fritid og synes det da er fint å kunne tjene litt ekstra ved siden av. Jeg startet å jobbe da jeg var 12 år, og har på den tiden vært innom mange forskjellige yrker, blant annet vaktmester-assistent.


– Jeg har også jobbet mye med å montere møbler og diverse ting, så jeg har samlet inn mye lærdom opp gjennom årene.2. DU FÅR MANGE GODE TILBAKEMELDINGER. HVA ER DIN HEMMELIGHET?

For det første er jeg vant til å jobbe i et serviceyrke hvor kunden alltid er i fokus. «Kunden har alltid rett», eller min egen vri «så lenge kunden er fornøyd – er jeg fornøyd», og det er helt klare prioriteringer på en jobb.


– Jeg er også utadvendt og flink til å prate med folk, og det får jeg mye god tilbakemelding på.


3. HVA LIKER DU BEST MED LUADO?

Det jeg liker best er vel at man selv kan styre når man ønsker å jobbe. Det passer veldig godt med en fleksibel kalender når man har fast arbeid på siden, forteller Daniel.
Jeg liker også godt at det ikke koster penger å ha en bruker på Luado, eller vise interesse for nye jobber, i motsetning til andre småjobbtjenester.


– Jeg liker å jobbe i serviceyrket, og da er det ekstra hyggelig å dra hjem til folk og hjelpe.


ØNSKER DU HJELP FRA DANIEL?

Daniel er tilgjengelig for oppdrag i både Oslo og Bærum. Han tilbyr sin hjelp innen kategoriene handyman, flyttehjelp, bortkjøring, utearbeid, rengjøring og husarbeid.

LEGG UT DIN SMÅJOBB