Luado Anbefaler – superfikseren Cato

Møt Cato, en omtenksom og effektiv kar fra Ringsaker. Han er også den fjerde fikseren på Luado som mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler» i 2020. Gratulerer så mye fra oss i Luado-teamet. Det er vel fortjent!

I Luado er vi opptatt av å gi folk mulighet for ekstrainntekt under ansvarlige forhold. Fiksere som utfører jobber på Luado er folk flest. Folk som av ulike årsaker har ekstra tid og ferdigheter, og ønske å tjene litt ekstra i hverdagen. I våre «Luado Anbefaler«-artikler setter vi fokus på de fikserne som utmerker seg spesielt.

Alle «Luado Anbefaler» fiksere mottar et gavekort på 500 kroner fra vår samarbeidspartner IKEA, og en ny Luado t-skjorte.


«GJORDE GODT INNTRYKK PÅ ALLE OMRÅDER»

Cato var blant de første som startet opp som fikser da Luado lanserte i Ringsaker, og har siden det fått medvind i appen – han er nå en svært populær fikser med strålende tilbakemeldinger fra kundene. Ja, han har faktisk 5.0 av 5.0 i snitt rating fra kunder.

Kjøpere på Luado omtaler han blant annet som en organisert, nøyaktig og en løsningsorientert person, som gjorde godt inntrykk på alle måter.

Dette er noen av grunnene til at han nå mottar utmerkelsen «Luado Anbefaler», i sterk konkurranse med flere andre fiksere på Luado.


Nedenfor kan du bli litt bedre kjent med Cato…


FAKTA:
  • Navn: Cato
  • Medlem siden: Mars 2020
  • Utfører: IKEA-montering, montering- og reparasjoner, hage- og utearbeid, flyttehjelp, snekkerarbeid, malearbeid, og vedlikehold båt/bil
  • Type fikser: Privat fikser
  • Oppdrag utført: 28
  • Snitt kundetilfredshet: 5.0/5.0


Cato er tilgjengelig for oppdrag i Ringsaker. Han har mye erfaring med IKEA-montering og andre praktiske oppgaver.


HVA FØRTE DEG TIL LUADO?

Jeg så tilfeldigvis en annonse om at Luado søkte folk i Ringsaker da tjenesten ble lansert der. Jeg driver et eget sted innenfor helse, men da korona kom ble det naturligvis stengt ned av staten. Da passet det godt å ta oppdrag gjennom Luado, forteller Cato.

–Jeg er vant med å styre min egen kalender, og være «min egen herre», så Luado falt i smak.


NOE SPESIELT DU GJORDE FOR Å FÅ DITT FØRSTE OPPDRAG?

Jeg sørget for å ha en komplett profil, og så hadde jeg mye ledig tid i kalenderen, smiler Cato.

– Det tok ikke lang tid før jeg fikk min første jobb!


HAR DU NOEN TIPS TIL FIKSERE SOM IKKE HAR FÅTT OPPDRAG ENDA?

Sørg for at profilen er ferdig utfylt, at du får frem hva du er god til og har tilgjengelig tid, forteller Cato engasjert.

– Og hvis det fortsatt er stille kan man jo dele profilen sin på Facebook, slik at venner og venners venner kan se at de kan få hjelp av deg!


HVA ER DITT TRIKS FOR Å FÅ FORNØYDE KUNDER?

Være imøtekommende, blid og hyggelig. Passe på å gi et godt og trygt inntrykk til kjøpere, sier Cato med et smil.

– Jeg liker også å komme med tips og anbefalinger hvis jeg skal montere noe. Som å kutte lister, fjerne ting eller liknende, slik at resultatet blir enda bedre.


HVA ER DITT TIPS TIL NYE FIKSERE?

Jeg liker å ha det ryddig rundt meg når jeg monterer. Jeg pakker alltid ut alt og sørger for å organisere det. Da går alt mye lettere, og jeg opplever at man får bedre oversikt og blir mer effektiv, forteller Cato.

– Les alltid bruksanvisningen, få oversikt og planlegg monteringen!


IKEA-MONTERING ★★★★★

Strålende utført til avtalt pris og tid, resultatet ble suverent og raskt ferdig! Dette er en fagmann som anbefales varmt.!

Ida Marie (Ringsaker)


ØNSKER DU HJELP FRA CATO?

Cato er tilgjengelig for oppdrag i Mjøsregionene, og tilbyr sin hjelp innen kategoriene IKEA-montering, montering- og reparasjoner, hage- og utearbeid, flyttehjelp, snekkerarbeid, malearbeid, og vedlikehold båt/bil.

BESTILL HJELP FRA CATO