Får jobberfaring gjennom Luado

Bli kjent med Luado-fikser Felix

Felix er en ung, positiv og engasjert Luado-fikser bosatt på Blommenholm. Han er ikke redd for å ta i et tak og er klar for å fikse flere småjobber. Bli bedre kjent med Felix her.


EN PERFEKT TJENESTE FOR Å FÅ VARIERT JOBB ERFARING

Felix er 19 år og akkurat gått ut fra videregående. Til daglig jobber han på HIFI-klubben og er veldig opptatt av lyd og musikk.

– Ved siden av jobb er jeg glad i å være på sjøen samtidig som jeg henger mye med venner. Da jeg akkurat har gått ut fra videregående er Luado en perfekt tjeneste som en inngang til arbeidslivet. Gjennom Luado får jeg erfaring og får gjort mange ulike arbeidsoppgaver, samtidig som jeg får tjent litt ekstra hver måned.


FAST TIMEBETALING GIR FORUTSIGBARE RAMMER

Felix har vært Luado-fikser en måneds tid, og har allerede rukket å fikse 9 småjobber for boligeiere i Oslo og Bærum.

– Jeg trives veldig godt med å være Luado-fikser. Tjenesten er oversiktlig og enkel å bruke. Det er en ansvarlig og trygg plattform hvor jeg som fikser ikke må betale før jeg vet om jeg får utføre småjobben, slik andre tjenester er. Jeg liker spesielt godt at prisen allerede er fastsatt slik at jeg kan fokusere på å løse jobben best mulig. Timebetalingen oppleves også rettferdig, sier Felix.


SER LØSNINGER

– Jeg sier selv at jeg ikke ser problemer men løsninger! Jeg kan hjelpe til med det meste og har allerede hatt en del oppdrag og kjøpere som har gitt meg god rating og omtale. De fleste oppdragene har vært bortkjøring av avfall, men jeg har også gjort en del hagearbeid samt maling, avslutter Felix.


JEG FIKSER DET.

På Luado tilbyr Felix hjelp innen hagearbeid, bærehjelp, sjauing, handyman og bortkjøring og kan stille med bil og tilhenger. Ønsker du å få hjelp av Felix kan du ta en kikk på Felix sin Luado-profil eller…

Bestill hjelp fra Felix her