Natalia ble Luados sommer-fikser!

Natalia er en ung og sporty jente med mange utførte jobber på Luado. Hun har hatt fokus på god kommunikasjon og har fått utelukkende gode tilbakemeldinger fra kjøpere. Dette er noen av grunnene til at hun har blitt kåret til månedens fikser i både juni og juli!

Gratulerer til superfikser Natalia.

Månedens Luado-fikser vil motta et gavekort fra Clas Ohlson til en verdi av 500 kroner.


BLI LITT BEDRE KJENT MED NATALIA:

1. HVORFOR TILBYR DU DIN HJELP PÅ LUADO?

Det er for å hjelpe andre mennesker og for å kunne tjene litt ekstra selv. Men det er ikke bare penger jeg føler at jeg tjener, men også kunnskap og erfaring. Jeg føler også at det kommer til å hjelpe meg i senere i livet, jeg har for eksempel noe å vise til på CVen min.


2. DU FÅR MANGE GODE TILBAKEMELDINGER. HVA ER DIN HEMMELIGHET?

Jeg har fokusert mye på å ha en god kommunikasjon, være snill og utføre gode jobber. Jeg prøver alltid å yte best mulig. Jeg sørget for å ta de jobbene jeg får og gjør det beste ut av sjansene. I tillegg har mor et renholdsfirma, så det kan hende jeg har det litt i blodet, hehe.


3. HVA LIKER DU BEST MED LUADO?

Jeg liker at man kan velge når man selv vil jobbe og enkelt planlegge når man ønsker å ta oppdrag. Det kommer godt med når det er mye tid som går med til skole og trening. Jeg synes også appen er veldig praktisk, det er blant annet lett å kommunisere med kjøpere.


ØNSKER DU HJELP FRA NATALIA?

Natalia er tilgjengelig for oppdrag i både Oslo og Bærum. Hun tilbyr sin hjelp innen kategoriene rengjøring, utearbeid, flyttehjelp og oppussing.

FÅ HJELP TIL 249 KR/TIMEN.