Luado Anbefaler – Herman (22) fra Oslo

Møt Herman. Han er den andre Luado-fikseren som får utmerkelsen «Luado Anbefaler» i 2019, gratulerer så mye!

I Luado er vi opptatt av å gi folk mulighet for ekstrainntekt under ansvarlige forhold. Fiksere som utfører jobber på Luado er folk flest. Folk som av ulike årsaker har ekstra tid og ulike ferdigheter, og ønske å tjene litt ekstra i hverdagen. I våre «Luado Anbefaler» artikler setter vi fokus på de fikserne som utmerker seg spesielt.


Alle «Luado Anbefaler» fiksere mottar et gavekort på 500 kroner fra Jernia.Herman er en ung mann fra Oslo som elsker å jobb og tjene penger. Han har mye erfaring fra flere ulike bransjer og er praktisk anlagt. Han stiller gladelig opp på alle slags småjobber, og favoritten er spesielt flytte- og bortkjøringsoppdrag.

Han er opptatt av å møte opp presist, være effektiv og gjøre en god jobb.

Dette er noen av grunnene til at han blir den andre «Luado Anbefaler» i 2019.

Kjøpere på Luado omtaler han blant annet som løsningsorientert og hyggelig, og anbefaler han på det sterkeste.


Nedenfor kan du bli litt bedre kjent med Herman…


FAKTA:
  • Navn: Herman
  • Bosted: Oslo
  • Medlem siden: juni 2018
  • Oppdrag: Handyman, oppussing, utearbeid, rengjøring, flyttehjelp og bortkjøring.
  • Utførte oppdrag: 15
  • Snitt kundetilfredshet: 4.9/5

Herman er tilgjengelig for oppdrag i både Oslo, store deler av Akershus. Han tilbyr sin hjelp innen kategoriene handyman, oppussing, utearbeid, rengjøring, flyttehjelp og bortkjøring.


HVA FØRTE DEG TIL LUADO?

Jeg kom tilfeldigvis over en annonse for Luado og så at det var fleksible arbeidstider med mulighet for å jobbe med mange ulike småjobber. Jeg tenkte med en gang at dette var noe for meg, forteller Herman med et smil.

– Det tok ikke lang tid før jeg fikk mitt første oppdrag, og jeg syntes det var veldig kult. Like etter hadde jeg mitt andre oppdrag som var enda kulere – så det var en veldig god start. Hele konseptet med Luado fungerer utrolig bra!


HVA ER DIN BESTE OPPLEVELSE?

Jeg syntes det er deilig at man får reist rundt på forskjellig sted på hvert oppdrag. Det er sosialt og hyggelig, sier Herman.

– Alle oppdrag er fine å få, så totalt sett bare gode opplevelser!


HAR DU LÆRT NOE NYTT?

Jeg har fått mange ulike type oppdrag, og jeg føler jeg lærer litt på alle oppdrag og jeg blir generelt flinkere og flinkere – så det er veldig gøy, sier Herman fornøyd.

– Jeg hadde et oppdrag hvor jeg måtte bruke snøfreser, og det hadde jeg ikke brukt før, men det lærte jeg kjapt og da var det bare å jobbe på!


HAR DU ET TIPS TIL ANDRE LUADO-FIKSERE?

Møte opp tidsnok til avtalt tid, og fokuser på å levere det lille ekstra for at kjøper blir fornøyd, forteller Herman.

– Det er viktig å sørge for at man gjør en ordentlig jobb, ikke slurve eller prøve å rushe gjennom arbeidet.


ØNSKER DU HJELP FRA HERMAN?

Herman er tilgjengelig for oppdrag i både Oslo og store deler av Akershus. Han tilbyr sin hjelp innen kategoriene handyman, oppussing, utearbeid, rengjøring, flyttehjelp og bortkjøring.

BESTILL HJELP FRA HERMAN